Pohjavirta > Pöytäjalkapallo > Pöytäjalkapallo Garlando G500 evolution

Pöytäjalkapallo Garlando G500 evolution

Garlando G500 Evolution on yksi maailman myydyimpiä pöytäjalkapallopöytiä.  Tyylikäs musta pöytäfutis on varustettu 9x9cm metallisilla  harmaan väriseksi maalatuilla säädettävillä jaloilla.  G500 on erittäin kestävä ja sopii täydellisesti esimerkiksi kouluun tai nuorisotilakäyttöön.

Lataa Tuote-esite


Lisätiedot

Asennus

Tekniset tiedot

Garlando G500 Evolution on kestävä pöytäjalkapallo 

Garlando on valmistanut Italiassa pöytäjalkapallopöytiä jo vuodesta 1954. Kestävät kovaan käyttöön suunnitellut pelipöydät valmistetaan Pohjois-Italiassa Garlandon tehtaalla. Garlandon pöytäfutiksissa on erinomainen pelattavuus ja ne ovat tunnettuja kestävyydestä.  Ne ovatkin suosittu valinta julkisiin tiloihin (koulut, nuorisotilat sekä yritykset) missä pelien käyttöaste on kova.

G500 Evolution pöytäfutiksen vahva rakenne, ja erinomainen pelattavuus tekevät tästä erittäin suositun mallin. Garlandon Evolution sarjan pöytäjalkapallon musta/harmaa väritys toimii ja ihastuttaa toimistoissa ja ravintoloissa ympäri maan. Ajattoman tyylikäs pöytäfutis vahvalla runkorakenteella ja hyvällä pelattavuudella. Laadukkaat osat yhdistettynä hyviin materiaaleihin on G-500 jalkapallopöytien salaisuus. Tyylikäs väriyhdistelmä. Tämä pöytäjalkapallopöytä on rakennettu kestämään isältä pojalle ja siksi se onkin suosittu pelikeskuksissa, toimistoissa, kouluissa ja nuorisotaloissa.

Tukeva musta runko. Musta runko on valmistettu 2,5cm vahvasta MDF:stä ja päällystetty vahvalla melamiinipinnoitteella. Kuulalaakeroidut pelaajatangot tekevät pelaamisesta silkin pehmeää ja Garlando G500 Evolution onkin tunnetty erittäin erinomaisesta pelattavuudesta.  Hopean harmaaksi pulverimaalatut vahvat metallijalat tekevät pelipydästä erittäin tukevan pelata ja varmistavat että isokokoisempikin pelaaja voi pelata Garlando G500 sarjan  Evolution mallilla ilman että pöytä huojuisi kovissakaan matseissa.

Kestävä valinta pitkällä 5-vuoden takuulla. Suosittelemme tätä pöytäjalkapallomallia pelikeskuksiin, toimistoihin, kouluihin ja nuorisotiloihin. G500 Evolution on erittäin kestävä ja tukevarakenteinen pöytäjalkapallo, joka on parhaimmillaan paikoissa missä pöytäfutista pelataan paljon.

Super hyvä pelattavuus. Maailman eniten myydystä  G500 sarjasta polveutuva G500 Evolution on perinyt muotokielensä Garlandon ITSF-kilpapöydistä. Muotoilun lisäksi pöydässä on erinomainen pelattavuus: Ergonomiset pelikahvat sekä karkaistusta lasista valmistettu pelialusta tekevät pöydästä erinomaisen pelata.

Sopii myös nuoremmille pelaajille. Garlando G500 Evolution on EN-71 hyväksytty ja se sopii yli 3-vuotiaille pelaajille.  Pöytä on saatavilla normaalitangoilla sekä teleskopppitangoilla. Suosittelemme teleskoppitankoja alakouluihin sekä muihin tiloihin missä peliä pelaavat lapset. Teleskooppi tangollisessa pöytäjalkapallopöydässä pelatessa ei pelitanko voi osua toiseen peluriin.

Hyvä valinta kouluihin ja nuorisotiloihin. Garlando G500 Evolution pöytä on loistava valinta kouluun tai nuorisotilaan. Mallia on sadoissa kouluissa eri puolilla suomea ja useat koulut suosittelevat sitä kovaan käyttöön. Käyttäjiltä saadun palautteen mukaisesti G500 Evolution on varustettu erinomaisella pelattavuudella ja se kestää juuri sitä kovaa käyttöä mihin se kouluissa ja nuorisotiloissa joutuu.

 • Ergonomiset kahvat
 • Saatavilla myös teleskooppivarsilla.
 • Pakkaus sisältää 10 palloa.

G500 Evolution  on  pöytäjalkapallopöytä , jolla pelaaminen on nautintoa!

Pyydä tarjous tästä mallista!

 

Garlando G500 Evolution toimitetaan  150 x 80 x 34 cm kokoisessa paketissa kapinetti valmiiksi koottuna.  Pöydän kokoamiseen tulee varata 30-45min aikaa.

 1. Kiinnitä jalat runkoon
 2. Kiinnitä pelaajatangot
 3. Kiinnitä maalilaskurit
 4. Säädä pöytäjalkapallopöytä säätöjalkojen avulla pelivalmiiksi
 5. Aloita pelaaminen

Garlando pöytäjalkapallopöytien asentaminen ei vaati insinööriopintoja ja usein oppilaat tai nuorisotilan käyttäjät kokoavat pöydän pelivalmiiksi.

Asennus normaalitangoilla

Asennus (teleskooppitangoilla oleva malli)

 • Pituus: 143 cm
 • Leveys: 76 cm
 • Leveys teleskooppitangoilla: 110 cm
 • Korkeus: 88 / 91 cm
 • Paino: 76 Kg
 • Pakkauksen koko: 150 x 80 x 34 cm
 • Takuu: 5 vuotta

Yhteensopivat tuotteet

Sinua saattaa kiinnostaa myös