Pohjavirta > Pöytäjalkapallo > Pöytäjalkapallo Garlando G-500 Outdoor

Pöytäjalkapallo Garlando G-500 Outdoor

Garlando G500 Outdoor on ulkokäyttöön tarkoitettu pöytäjalkapallopöytä jolla pelaat pöytäfutis vaikka terassilla. Pöytäjalkapallo on lasten ja aikuisten suosikkipelejä ja G500 Outdoor mallilla voit pelata tätä superhauskaa peliä ulkona.

Lataa Tuote-esite


Lisätiedot

Asennus

Tekniset tiedot

Ulkokäyttöön tarkoitettu pöytäfutis! Garlando G-500 Outdoor ulkoilmapöytä on erinomainen ratkaisu pöytäjalkapallon ystäville, jotka haluavat nauttia pelistä raikkaassa ulkoilmassa. Ulkokäyttöön tarkoitettu pöytäjalkapallo sopii mainiosti terasseille ja erilaisiin tilanteisiin, joissa halutaan pelata lajia ulkoilmassa. Malli on rakennettu kestämään sään vaihtelut, kuten auringonpaiste ja vesisade. Garlandon G500-sarjan pöytäjalkapallopöydät ovat maailman myydyimpiä ja G500 Outdoor malli on suunniteltu ulkokäyttöön.

 • Pöytää saatavilla tyylikkään sinisenä, joka sulautuu helposti muuhun ympäristöön.
 • Pöytään kuuluu sääsuojahuppu, joka auttaa sen puhtaanapitoa ja vähentää auringon aiheuttamaa haalistumista.

Suunniteltu kestämään kovaakin säätä. Valmistuksessa on käytetty erityisiä osia ja materiaaleja, kuten veden kestävää liimaa ja ruostumatonta terästä. G-500 sarjan ominaisuudet takaavat tämän pöydän valinneille nautinnollisia pelihetkiä pitkäksi aikaa. Kesäkauden päätyttyä moni käyttää tätä pöytää myös sisätiloissa. Tuotteen mukana toimitettava sääsuojahuppu helpoittaa pöydän pelialustan pitämistä puhtaana ja suojahupun alta pöytäfutis on nopea ottaa pelattavaksi.

Garlando G500 Outdoor pöytä on erittäin tukeva ja kestävä. Pelipöydän kapinetti on 3cm vahvaa säänkestävää vaneria joka on päällystetty erikois muovilaminaatilla. Molemmat materiaalit ovat superlaadukkaita tarjoten täydellisisen suojan säätä vastaan.  Metalliset neliön malliset jalat ovat kooltaan 9×9 cm pulverimaalattu tyylikkään mustaksi. Kromatut 16mm halkaisijalla varustetut pelaajatangot on lisäksi kolminkertaisen kromauksen lisäksi ruostesuojattu tarjoamaan paras mahdollinen suoja säältä. Pelaajatangot ovat valmistettu 2mm vahvasta teräksestä mikä tekee niistä erittäin kestävät. Pelaajatangot ovat saatavilla perinteisinä tai teleskoppitankoina (soveltuvat hyvin nuoremmille pelaajille).

Pelialusta on muovilaminaattia jonka liimauksessa on käytetty vedenkestäviä erikoisliimoja. Pelialustan jalkapallokentän rajalinjoja jäljittelevät valkoiset rajalinjat ovat silkkipainettu erikoismusteella, joka ei haalistu kovassakaan auringon paisteessa ja lisäksi muste kestää  kosteutta.

Särkymättömät pelaajafiguurit. Garlando käyttää pelipöydissä pelaajatangoissa erittäin tyylikkäitä yksivärisiä pelaajia jotka ovat sulatettu suoraa pelaajatankoihin. Tämä varmistaa sen että pelaajatangot ovat kestäviä eivätkä pääse särkymään halvalla myytävien kiinassa valmistettujen pöytäjalkapallopöytien pelaajien tapaan.  Usein kouluissa sekä nuorisotaloissa on ongelmana nimenomaan se, että pelaajatankojen pelaajat eivät kestä kovaa käyttöä. Garlandon pöydissä on kestävät särkymättömät pelaajat mikä takaa hauskat pelihetket pitkään.


Suosittelemme tätä mallia koulu, leirikeskus ja terassikäyttöön. Garlando G500 Outdoor on kestävä valinta ulos ja tämä ulkokäyttöön tarkoitettu pöytäfutis on varustettu erinomaisella pelattavuudella. Malli onkin parhaimmillaan koulun pihalla oppilaiden pelattavana, lasten pelinä leirikeskuksissa kuin terassikäytössä vaikka Hotellin terassilla tuomassa lapsiperheille mukavaa tekemistä.

Sisältää kaikki tarvittavan. G500 outdoor pöydän mukana toimitetaan kaikki pelaamiseen tarvittava. Pöytäjalkapallopöydän mukana toimitetaan kestävä sääsuojahuppu sekä 10 valkoista pelipalloa joiden avulla pääsette heti pelaamaan.

Teleskooppitangot sopivat hyvin pienille pelaajille. Pöytäjalkapalloa hankkiessa kannattaa muistaa että se on myös pienten lasten suosikkipeli. Garlando G500 Outdoor pelipöytään on saatavilla teleskooppitangot mikä lisää pelaamisen turvallisuutta. Suosittelemme teleskooppitankojen hankkimista aina kun peliä pelaavat myös lapset.

 

 

Garlando G500 sarjan pöytäjalkapallopöytien asennus on helppoa ja nopeaa. Pöytä toimitetaan 150 x 80 x 34 cm kokoisessa paketissa kapinetti valmiiksi koottuna.  .

 1. Kiinnitä jalat runkoon
 2. Kiinnitä pelaajatangot
 3. Kiinnitä maalilaskurit
 4. Säädä pöytäjalkapallopöytä säätöjalkojen avulla pelivalmiiksi
 5. Aloita pelaaminen

Varaa kokoamiseen noin 30-45min aikaa

 • Pituus: 147 cm
 • Leveys: 76 cm
 • Leveys normaaleilla tangoilla: 120 cm
 • Leveys teleskooppitangoilla: 110 cm
 • Korkeus: 88 cm
 • Paino: 76 kg
 • Pakkauksen koko: 150 x 80 x 34cm
 • Takuu: 5-vuotta
 • Kolikkoautomaatti: Ei

Sinua saattaa kiinnostaa myös