Pingis

Pingis

Pingis eli viralliselta termiltä pöytätennis on yksi maailman suosituimmista mailapeleistä. Erityisen suosittua se onkin eurooppalaisten ja aasialaisten keskuudessa. Pöytätenniksessä kilpaillaan nykyään jopa olympialaisissa. Suomessa pöytätennistä pelataan myös kilpailutasolla, mutta eniten kuitenkin peliä pelataan harrastusmielessä kodeissa, kouluissa, leirintä-alueilla ja nuorisotiloissa. Valikoimissamme on mallit sisä- ja ulkokäyttöön

Meiltä löydät välineet pöytätenniksen pelaamiseen:

 

Ota yhteyttä

Mietitkö pingispöydän hankintaa ja haluat kysyä meiltä lisää? Jätä yhteydenotto niin olemme sinuun yhteydessä!

Taittomekanismilla varustetut mallit sisä ja ulkokäyttöön

Enebe Europa 1000

Enebe Europa 1000 pingispöytä

Enebe Europa 1000 on erinomaisilla ominaisuuksilla varustettu sisäkäytön malli, jota mm. Espanjan pöytätennisliitto. Hyvä valinta esimerkiksi koulu- ja nuorisotila käyttöön.

Garlando Master Indoor

Garlando Master Indoor pöytätennispöytä

Garlando Master Indoor on kovaan sisäkäyttöön tehty virallisen kokoinen pöytätennispöytä. Se soveltuu hyvin niin vasta-alkajalle kuin jo lajia harrastaneellekin.

Garlando Club Indoor

Pingispöytä sisäkäyttöön Garlando Club Indoor

Jämerä virallisen kisapöydän kokoinen pöytätennispöytä kovaan sisäkäyttöön. Tämä malli on hyvä valinta esimerkiksi kouluun, toimistoon tai nuorisotilaan

Enebe Altur Level

Pingispöytä koulu ja nuorisotiloihin

Enebe Altur level pingispöytä on suunniteltu koulu ja nuorisotiloihin.  Säädettävän korkeuden ansiosta malli sopii eriikäisille pelureille

Enebe Invertix Skyline

Enebe Invertix Skyline pingispöytä

Enebe Invertex Skyline pingispöytä on todella tyylikäs vaihtoehto pingispöytää etsivälle! Pingispöytä joka on kuin taulu!

T3 one 70 pyöreä

Pyöreän muotoinen pingispöytä t3 One 70

Pyöreä pingispöytä jolla pelaa vaikka 6 pelaajaa samanaikaisesti.  Laita oppilaat liikkumaan välitunneilla pingiksellä! Saatavilla 2 eri korkeutta

Kiinteät mallit - Maahan kiinteästi ankkuroitavat pöytätennispöydät

Garlando Garden Outdoor

Kiinteä Pöytätennispöytä Garlando Garden Outdoor

Garlando Garden outdoor on kiinteästi maahan ankkuroitava pöytätennispöytä julkiseen käyttöön. Kiinteä pöytä tarjoaa hauskaa tekemistä esimerkiksi taloyhtiön tai koulun pihalle!

Enebe Z-Garden

Enebe Z-Garden maahan ankkuroitava pöytätennispöytä

Eneb  Z-Garden  on virallisen kokoinen maahan ankkuroitava pöytätennispöytä Täydellinen valinta niin taloyhtiön pihalle, nuorisoleirikeskuksiin, kouluihin ja leirintä-alueille.

PÖYTÄTENNISPÖYDÄT SISÄ- JA ULKOKÄYTTÖÖN

Poytätennispöytä Club Indoor sisäkäyttöön

Etsitkö pingispöytää sisäkäyttöön. Meiltä löydät laadukkaat ja kestävät mallit pieneen tilaan taittuvat pöytätennispöydät.

MAAHAN ANKKUROITAVAT PÖYTÄTENNISPÖYDÄT

Kestävät pöytätennispöydät ulkokäyttöön

Maahan kiinteästi ankkuroitavat pöytätennispöydät ovat supersuosittuja.  Kiinteä pingipöytä sopii niin kouluun kuin leirintäalueelle!

TARVIKKEET JA VARUSTEET PÖYTÄTENNIKSEEN ELI PINGIKSEEN

Pöytätennis varusteet ja tarvikkeet

Katosivatko pallot vai tarvitsetko pingismailoja lisää? Meiltä löydät pöytätennistarvikkeet sisä ja ulkokäyttöön!


Pingispöytä sisä- ja ulkokäyttöön

Pöytätennis on nopeatempoinen ja äärettömän hauska peli, jonka parissa kaikenikäiset viettävät pitkiäkin aikoja. Pöytätenniksen perustaitojen jälkeen on kiehtovaa opetella erilaisia kierrelyöntejä ja lyöntitekniikoita. Yleisimmin pingistä pelataan sisätiloissa, mutta koko ajan suositummaksi tulee ulkona pelattavat poytätennispöydät. Ulkokäyttöön soveltuvat pingispöydät soveltuvat niin koti- kuin yrityskäyttöön. Pingiksen pelaaminen on erittäin hauskaa ulkona ja monet leirintäalueet ovatkin huomanneet että pöydät ovat tehokäytössä ulkona asiakkaiden pelatessa ja samalla nauttiessa ulkoilmasta.

Haluamme tarjota asiakkaillemme kestäviä ja hyvätasoisia pöytätennispöytiä.

Lue lisää Ulkokäyttöön soveltuvasta Garlando Outdoor Garden mallistä tästä!

Ota yhteyttä kysy rohkeasti lisää!

Pöytätennis eli pingis | Pohjavirta.fi

Hyvät varusteet tekevät pelaamisesta mukavaa

Olemme valinneet valikoimaamme parhaiden valmistajien tuotteita, jotka tekevät pelaamisesta mukavaa. Valikoimissamme olevilla pöydillä  on pitkä takuu ja hyvät peliominaisuudet.  Pingispöydän valinta ei ole aina todellakaan  helppoa ja autammekin mielellämme parhaiten teille sopivan pöydän valinnassa. Voit soittaa meille tai jättää yhteydenoton, niin autamme mielellämme valinnassa.

Haluatko pelata ulkona ja sisällä?

Pöytätenniksen pelaaminen kauniissa kesäsäässä on todella hauskaa! Valikoimastamme löydät ulkokäyttöön tarkoitetut taittuvat sekä kiinteästi maahan ankkuroitavat mallit.  Usein kotiin hankittava pingispöytää valittaessa kannattaakin miettiä haluaako, että pöydän voi viedä myös ulos kesällä!  Taitettavaa ulkomallia voi käyttää talvisin sisällä ja pelata kesäisin ulkona!

  • Ulkokäyttöön soveltuvat mallit: Saatavilla kiinteitä maahan ankkuroitavia malleja sekä kuljetusrenkailla varustettuja kokoontaitettavia malleja joita voi käyttää sisällä ja ulkona. Voit siis pelata pingistä sisällä ja kun keli on kaunis voit ottaa koko perheen kanssa ulkona.
  • Sisäkäyttöön tarkoitetut mallit: Sisäkäyttöön tarkoitetuissa malleissa on käytetty parhaita materiaaleja parhaan mahdollisen pelituntuman sekä hyvän pompun saamiseksi pallolle.

Hyvä pöytätennismaila parantaa peliä

Hyvä pöytätennispöydänkin voi pilata huonoilla varusteilla. Pöydän hankinnan yhteydessä kannattaa hankkia myös hyvä pingismaila. Pingismailoja löytyy erillaisia; Aloittelijalle, harrastekäyttöön ja kilpakäyttöön löytyy omat mailat. Usein peruskäyttöön kannattaa valita mailapaketti, missä saa mailan lisäksi palloja.  Valikoimistamme löydät ulkokäyttöön tarkoitetut  pingismailat joka kestää ulkokäyttöä ja jolla voi pelata myös sisällä.

Tutustu mailoihin täältä!