Pohjavirta > Pingis > Pingispöytä Garlando Premium Outdoor

Pingispöytä Garlando Premium Outdoor

Garlando Premium Outdoor pingispöytä on täydellinen valinta sisä ja ulkokäyttöön. Jämäkkä malli on tarkoitettu kestämään myös kovassa julkisessa käytössä. Ihanteellinen valinta intensiiviseen käyttöön kouluihin ja nuorisotiloihin.

  • Mallissa  ECS-järjestelmä joka tekee siitä erittäin helpon ja vaivattoman avata käyttöön ja taittaa kasaan varastointia varten
  • Verkkoa ei tarvitse poistaa kun pöydän taittaa kasaan
  • Suunniteltu koulujen ja nuorisotilojen kovaa käyttöä ajatellen
  • 6mm vahva harsilamitaatti ja 50mm todella vahva runkorakenne
  • Vie taitettuna ainoastaan 152,5 (leveys )x 155 cm(korkeus) x69,5cm (syvyys)!

Kysy tarjous tästä tuotteesta heti!

Lataa Tuote-esite


Lisätiedot

Koulu ja nuorisotiloihin jämäkkä ulkopingispöytä

Garlando premium Outdoor ulkopingispöytä on suosittu valinta koulu ja nuorisotilakäytössä:  Kestävä pingispöytä jota voi käyttää niin ulko kuin sisäkäytössä.  Mallissa on ECS-järjestelmä, mikä tekee pingispöydän taittamista helppoa. Useissa kouluissa ja nuorisotiloissa pingispöytä pitää pystyä säilyttämään pienessä tilassa:  Premium Outdoor on helppo taittaa säilytysasentoon ja se viekin ainoastaan 69,5cm syvyys suunnassa kun se on taittettu kasaan.

  • Jämäkkä malli: Useiden koulujen valinta: Mallia voi hyödyntää sisä ja ulkokäytössä ja sitä on helppo siirrellä
  • 6mm vahva hartsilaminaatti
  • Malli vie taitettuna ainoastaan 152,5 (leveys )x 155 cm(korkeus) x69,5cm (syvyys) tilaa ja onkin helppo varastoida

Pingis on kouluissa todella suosittua ja Garlandon Premium Outdoor malli on suunniteltu kovaan käytöön: Sekä ulko että sisäkäyttöön sopiva malli mahdollistaa pingiksen pelaamisen talvella sisätiloissa ja pöydän siirtämisen ulos kevään tullen.  Pingiksen toimii loistavasti  tarjoaa tekemistä nuorisotiloihin ja mahtava välituntiaktiviteetti lisäämään liikettä oppilaiden koulupäiviin.

Garlando Premium outdoor mallissa on 6mm vahva ulkokäyttöön suunniteltu hartsilaminaatti pelipinta: Se kestää suomen kovat sääolosuhteet ja tarjoaa pingispallolle hyvän pompun. Jaloissa on korkeudensäädöt mikä helpoittaa pöydän asentamista vaateriin silloin kun alusta on epätasainen. Mailat ja pallot on helppo säilyttää pingispöydän ulkorungossa olevissa säilytyspaikoissa.

Sinua saattaa kiinnostaa myös