Biljardi

Biljardi

Biljardi on yksi maailman suosituimmista peleistä.

Biljardin juuret sijoittuvat 1400-luvun Englantiin. Sieltä se on levinnyt ympäri maailman ja pelistä on tehty satoja eri variaatioita. Suomessa suosituimmat pelimuodot ovat kasipallo, ysipallo ja kymppipallo.

Biljardi on erittäin kiehtova ja haastava peli ja sen parissa viihtyvät kaikenikäiset ihmiset. Biljardipöytiä on markkinoilla paljon erilaisia ja eri laatuisia. Ei ole yhdentekevää millaisella pöydällä pelaa. Halvimmat pöydät on tehty puulevystä, näiden biljardipöytien ongelmaksi monesti muodostuu puulevyn taipuminen. Meidän mielestämme ainoa oikea biljardipöytä on kivilevypöytä. Biljardipöytä, jossa on kivilevy, on miellyttävä pelattava ja sen osia pystyy vaihtamaan niiden kuluessa.

Toimitamme biljardipöytiä paljon kouluihin, nuorisotiloihin, ravintoloihin sekä baareihin. Kauttamme löydät kaikki mitä tarvitset biljardiin.

Kauttamme saat:

Kysy lisää tai jätä yhteydenotto! Autamme sinua biljardipöydän valinnassa!

Biljardipöytä mallit

Sardi Venus

Sardi Venus biljardipöytä

Sardi Venus biljardipöytä on saatavilla 6, 7 ja 8 jalkaisena. Hyvä malli esimerkiksi nuorisotilaan ja kouluun

Sardi Pierrot

Valkoinen Sardi Pierrot biljardipöytä

Sardi Pierrot on korkeatasoinen kivilevyllinen valkoinen biljardipöytä jota on saatavilla useina eri kokoina.

DPT Outback

Biljardipöytä baariin - Garlando Consul

Garlando Consul on edustusluokan biljardipöytä kolikkoautomaatilla. Täydellinen valinta kolikoilla toimivaksi biljardipöydäksi!

 Garlando Alexandra

Garlando Alexandra Biljardipöytä

Garlando Alexandra mallia on saatavilla 7-, 8- ja 9-jalkaisena. Malliin on saatavilla erillinen pöytälevy, jonka avulla pöytää voi käyttää vaikka kokouspöytänä.

Sardi Eagle

Biljardipöytä Sardi Eagle täydellisellä pelipaketilla

Sardi Eagle on laadukas italialainen kivilevyllinen biljardipöytä täydellisellä pelipaketilla. Kestävä ja hyvä valinta kouluun ja nuorisotilaan.

DPT Outback

DPT Outback on laadukas biljardipöytä ulkokäyttöön

Ulkomalli! DPT Outback on ulkokäyttöön suunniteltu biljardipöytä. Täydellinen valinta niin kotipihan kuin ravintolan terassille, missä halutaan pelata biljardia.

Sardi Aladin

Sardi Aladin on pöytälevyllinen biljardipöytä

Sardi Aladin on tyylikäs italialainen bilispöytä johon on saatavilla pöytälevy. Mallia on saatavilla 6-, 7- ja 8 jalkaisena.

Garlando King

Garlands King biljardipöytä on kolikkoautomaatilla varustettu biljardipöytä

Garlando King on nimensä mukaisesti bilispöytien kuningas! Tämä kolikkoautomaatilla varustettu malli on erittäin hyvä valinta baariin.

Sardi Camping

Sardi Pool Camping on laadukas ulkobiljardipöytä kolikkoautomaatilla

Sardi Pool Camping on tyylikäs 7-jalkainen biljardipöytä ulkokäyttöön. Kolikkoautomaatillinen malli sopii esimerkiksi terassille!

Sardi Pool

Sardi Pool biljardipöytä ravintolaan

Sardi Pool on tyylikäs tummanpuhuva biljardipöytä, jonka saa joko kolikoilla tai poleteilla toimivana.

Garlando Ambassodor

Kolikkotoiminen biljardipöytä Garlando Ambassodor

Garlando Ambassodor on tyylikäs kolikkotoiminen biljardipöytä – Edustava valinta esimerkiksi baariin.


Biljardipöydän hankkiminen

Biljardipöydän hankintaa suunnittelevan kannattaa kiinnittää huomiota mm. seuraaviin seikkoihin; mihin käyttöön pöytä on tulossa, tilantarve, pöydän tekniset ominaisuudet.

Me Pohjavirta Finland Oy:ssa autamme sinua etsimään käyttöösi oikeanlaisen biljardipöydän. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerromme lisää!