Pohjavirta > Biljardi > Biljardipöytä Sam Bison

Biljardipöytä Sam Bison

Bison on yksi maailman suosituimmista kolikkoautomaateilla toimivista biljardipöydistä.  Sam valmistaa huippulaadukkaita pelipöytiä ja Bison biljardipöytä on loistava valinta esimerkiksi baariin, laivaan tai vaikkapa ravintolaan. Rakenteeltaan Bison on tehty korkealaatuisesta liimapuusta ja runko vahvasta karkaistusta alumiinista. Timanttihiottu liuskekivi tarjoaa maksimaalisen tarkkuuden.

Lisätiedot

Espanjalaisen Sam Billiardsin biljardipöydät ovat tuttu näky hotelleissa sekä baareissa.  Sam Bison biljardipöytä onkin erinomainen valinta kun etsit yrityksesi käyttöön kolikoilla tai Debit kortilla toimivaa biljardipöytää.  Kestävä ja tyylikäs Sam Bison tarjoaa erittäin hyvät peliominaisuudet biljardia rakastaville asiakkaille.  Kolikkoautomaatti tai Debit kortilla pelien maksaminen on helppoa ja vaivatonta.  Biljardipöydän asentaminen on helppo ja nopeaa: Pöytä toimitetaan kabinetti koottuna ja verka on valmiiksi asennettu eli asentaessa täytyy ainoastaan kiinnittää jalat sekä tasapainottaa pelipöytä paikallensa.

Valitse kahdesta: Käyttäjä voi maksaa pelin joko kolikoilla tai debit kortilla

Sam kolikkotoimiset biljardipöydät mahdollistavat useat eri kolikot tai prepaid-kortin käytön. Kerro meille millaiseen tarpeeseen biljardipöytä tulee niin katsotaan paras maksujärjestelmä.
Asentaminen Sam bison on helppo ja nopea asentaa. Asennus on helppo tehdä itse, sillä biljardipöytä toimitetaan verka valmiiksi asennettuna.

Tekniset tiedot

Bison 6′ jalkainen
1,20 X 2,10
0,90 X 1,80
1,30 X 2,20 X 0,45

Bison 7′ jalkainen
1,30 X 2,30
1,00 X 2,00
1,40 X 2,40 X 0,45

Bison 8′ jalkainen
1,43 X 2,55
1,12 X 2,24
1,50 X 2,65 X 0,45

Yhteensopivat tuotteet

Sinua saattaa kiinnostaa myös