Pohjavirta > Biljardi > Biljardipöytä Sardi Pierrot

  Biljardipöytä Sardi Pierrot

  Lisätiedot

  Biljardipöytä Sardi Pierrot
  Sardi Pierrot on erittäin korkeatasoinen kivipintainen biljardipöytä tukevalla runkorakenteella ja laadukkailla osilla. Kun olet hankkimassa bilispöytää vuosiksi eteenpäin niin Pierrot pöytää ei kannata sivuuttaa. Se on mahdollista saada valkoisena, mustana tai puun värisenä ja höystettynä sinisellä, punaisella tai perinteisellä vihreällä veralla. Pöytään on saatavilla todella tyylikäs pöytälevy, jonka parissa on helppo työskennellä, pitää palaveria tai vaikka ruokailla.

  Hanki biljardipöytä pöytälevyillä ja iske samalla iskulla kaksi kärpästä!

  Sardi Pierrot pöytään on saataville pöytälevy joka tekee biljardipöydästä monikäyttöisen.

  Tee biljardipöydästäsi monipuolinen kokonaisuus, jonka parissa isompikin porukka voi kokoontua ja viettää rennosti aikaa. Osa asiakkaistamme on kertonut käyttävänsä Sardi Pierrot pöytää myös ruokailutarkoituksessa. Silloin suosittelemme pöytälevyjen alle biljardipöydän muotoon leikattua PVC materiaalista olevaa suojapeitettä. Vahingon sattuessa, suojapeite estää tehokkaasti pöytää vaurioitumasta esimerkiksi juomalasin kaaduttua pöytälevyjen päälle.

  Saatavilla 6, 7, 8 ja 9 jalan mittaisena.
  Helppo asentaa.
  Kivitasolla
  Saatavilla pöytälevyllä!

  Kysy lisää tai pyydä tarjous! Kerromme mielellämme lisää!Pyydä tarjous tai Soita 0503715260 ja kysy! Kerromme mielellämme lisää!
  Biljardipöytä kokoushuoneeseen?
  Pöytälevyt mahdollistavat normaalin työskentelyn Pierrotin äärellä!
  Moderni Italialainen muotoilu sopii hyvin vaativaankin makuun. Erittäin tukeva runko takaa jämäkkyyden ja pallon oikean käyttäytymisen. Valliprofiili on myös kilpailuissa käytetty K66. Vahvoissa jaloissa on näppärä korkeudensäätö, joka mahdollistaa pöydän vakaamisen helposti, vaikka lattia olisikin hieman epätasainen.

  Maailman parhaiden biljardipöytien kivilevyt tulevat Italiasta. Niin myös Sardi Pierrotin kivilevy, joka on tarkkuushiottu kaikkein vaativimmankin biljardinpelaajan käyttöön. Kivilevy tulee aina yksiosaisena, jonka ansiosta pöytä on helppo asentaa pelivalmiiksi.

  Sardi Pierrotin verka on materiaaliltaan kestävää ja se on valmiiksi kiinnitetty kivilevyyn kiinni. Pöydän hankkiessasi et siis tarvitse enään erikseen kallista asennuspalvelua.

  Suosittelemme Sardi Pierrot biljardipöytää paikkoihin, joissa vaatimustaso on korkealla kestävyyden ja pelillisten ominaisuuksien kohdalla.

  Pöydän mukaan tulee kaikki pelaamiseen liittyvät varusteet, kuten; biljardikepit, numeroidut biljardipallot, kolmio, liidut veran puhtaana pitoon tarkoitettu harja.

  Haluatko Sardi Pierrotin mustana ja varustettuna punaisella veralla.

  Saatavana 6,7 ja 8 jalan pituisena
  Tekniset tiedot:
  Ulkomitat:

  6 jalan pöytä: 122 x 212 cm. (Eniten kotikäytössä oleva koko)
  7 jalan pöytä: 132 x 232 cm. (Julkisissa tiloissa paljon käytetty koko)
  8 jalan pöytä: 142 x 252 cm. (Julkisissa tiloissa paljon käytetty koko)

  Paino:

  6 jalan pöytä 180kg
  7 jalan pöytä 235kg
  8 jalan pöytä 290kg

  Pöydän värit:

  musta, ruskea tai valkoinen

  Veran väri:

  vihreä, punainen tai sininen

  Muut

  Jalkojen korkeussäätö: on
  Valliprofiili: K66
  Pöytälevyt: on
  Pallot: numeroidut, 57mm

  Meiltä saat laadukkaat biljarditarvikkeet ja varusteet.

  Biljardikepit
  Kolmiot
  biljardipallot
  Laadukasta verkaa eriväreissä

  Sinua saattaa kiinnostaa myös