Pohjavirta > Pöytäjalkapallo > Pöytäjalkapallo Sardi Faxe lasikannella

Pöytäjalkapallo Sardi Faxe lasikannella

Sardi Faxe on koulu- ja nuorisotilojen käyttöön suunniteltu lasikannellinen pöytäjalkapallopöytä. Sardi on valmistanut Pohjois-Italiassa pöytäjalkapallopöytiä jo vuodesta 1947.  Malleissa yhdistyy erinomainen pelattavuus ja kestävyys. Suunnittelimme Sardi Faxen yhteistyössä Sardin kanssa vastaamaan koulujen ja nuorisotilojen toiveita täydellisestä pöytäjalkapallopöydästä. Tässä lasikannellisessa mallissa pallot viedään erillistä käytävää pelikentälle ja pallot eivät pääse katoamaan. Faxe onkin täydellinen malli koulukäyttöön: Se säästää opettajien sekä vahtimestareiden aikaa kun palloja ei tarvitse antaa erikseen oppilaille eikä kenenkään tarvitse ihmetellä minne pallot ovat kadonneet.

Lataa Tuote-esite


Lisätiedot

Asennus

Tekniset tiedot

Sardi Faxe on lasikannellinen pöytäfutis koulu- ja nuorisotilojen käyttöön. 

 

Lasikannella varustettu laadukas italialainen pöytäjalkapallopöytä

Pohjois-Italialainen Sardi on valmistanut pöytäjalkapallopöytiä vuodesta 1947. Sardi Faxe on muotoilultaan tyylikäs  ja Faxen lasikansi pitää pelialueen puhtaana ja varmistaa että pallot pysyvät tallessa. Valkoinen väri sopii useimpiin tiloihin ja pöydän jaloista löytyvien säätöjalkojen ansiosta pöytä on helppo asentaa pelivalmiiksi vaikka lattia olisikin epätasainen.

Tämä selkeälinjainen italialaisvalmisteinen pöytäjalkapallopöytä  tarjoaa pöytäfutiksen ystäville taatusti mukavaa tekemistä. Pelialue pysyy puhtaana sillä Faxe on varustettu särkymättömällä lasikannella. Vahva 26mm paksu runko ja teräksiset jalat tekevät pöydästä tukevan ja hyvän pelata.

Suosittelemme nuorisotiloihin ja koulukäyttöön.

Koulu ja nuorisotilaan tarkoitettu pöytäfutis lasikannelle - Sardi Faxe

Pöydän 26mm  vahva vanerirunko ja 90mmx90mm teräsjalat tekevät tästä pöytäfutiksesta tukevan ja hyvän pelata. Pallot tuodaan pelikentälle erillistä käytävää pitkin. Lasikansi sulkee järjestelmän ja pitää pallot tallessa. Usein kouluissa ja nuorisotiloilla joudutaan antamaan pelipallot erikseen pelureille: Sardi Faxe pitää pallot tallessa ja ei vaadi erillistä valvontaa. Faxe vapauttaakin opettajilta, Vahtimestareilta sekä nuoriso-ohjaajilta työaikaa kun kenenkään ei tarvitse olla jakamassa palloja pelaajille tai ihmettelemässä että kenen taskuun ne pallot katosivatkaan.

 • Kouluun, Toimistoon, Nuorisotalolle
 • Särkymätön lasikansi pitää pelikentän puhtaana
 • Pallot tuodaan pelikentälle käytävää pitkin ja näin pallot pysyvät tallessa. Ei enään kadoksissa olevia palloja!

Lasikansi vaimentaa ääntä. Lasikannen ansiosta pelistä syntyvät äänet vaimenevat ja pöydän pystyykin helposti sijoittamaan esimerkiksi aulatiloihin. Peli innostaa sillä pelaavia ja emme anna takuuta etteikö itse pelaajista syntyisi hieman positiivista meteliä.

Pöytäjalkapallo on koulujen ykköspeli.   Pöytäjalkapallo tuo koulujen välitunneille mukavaa tekemistä ja lisää koulun viihtyvyyttä. Pöytäjalkapalloa pelaavat niin tytöt kuin pojat ja se rikkoo mukavasti myös luokkarajoja sillä pelin ääressä tutustutaan eri luokkien oppilaisiin. Lyhyet pelit sopivat erinomaisesti välitunneille ja Faxen ääreen mahtuu kerralla pelaamaan 4-pelaajaa.

5-syytä valita Faxe-koulun tai nuorisotilan pelipöydäksi

Lasikannellinen Faxe on varustettu hyvillä ominaisuuksilla ja listasimme 5-parasta syytä valita Faxe koulun tai nuorisotilan käytöön.

 1. Ei kadonneita palloja. Kouluilla ja nuorisotiloilla sekä muissa tiloissa jossa pelataan pöytäfutista todella paljon, on usein murheena se että pallot katoavat. Sinun ei tarvitse enään murehtia pallojen perään sillä Sardi Faxe mallissa pallot pysyvät taatusti tallessa. Sardi Faxessa on erillinen käytävä jota pitkin pallot tuotaan pelikentälle!
 2. Helppo pitää puhtaana. Pelialue pysyy puhtaana sillä Faxe on varustettu särkymättömällä lasikannella
 3. Tukeva isoillekkin pelureille. Vahva 26mm paksu runko ja teräksiset jalat tekevät pöydästä tukevan ja hyvän pelata.
 4. Euroopassa valmistettu kestävä pelipöytä. Sardi Faxe valmistetaan Pohjois-Italiassa ja se on suunniteltu nimenomaan koulujen ja nuorisotilojen käyttöä ajatellen. Kestävä rakenne kestää kovaa julkista käyttöä eikä pelipöytää tarvitse olla uusimassa joka vuosi.
 5. 100% varaosasaatavuus. Halvalla kiinasta tuotavat pelipöydät poistuvat nopeasti markkinoilta ja niihin ei saa varaosia. Sardi  on valmistanut pelipöytiä vuodesta 1947 ja niissä on 100% varaosasaatavuus. Pöydille on suunniteltu pitkä elinkaari ja vanhimmat Sardin vielä pelattavat pelipöydät ovatkin useita kymmeniä vuosia vanhoja.
  Sardi Faxe tekniset tiedot

 

Pyydä tarjous tai Soita 0503715260 ja kysy! Kerromme mielellämme lisää!

Faxen asentaminen on helppoa ja nopeaa. Sardi Faxe toimitetaan melkein valmiiksi asennettuna ja sinun tarvitsee ainoastaan asentaa jalat, pelaajatangot sekä metallinen käytävä jota pitkin pallot kuljetetaan pelikentälle pelattavaksi.

Asentaminen

 1. Kiinnitä säätötassut jalkoihin ja jalat pelipöydän runkoon
 2. Irroita lasi ja asenna pelaajatangot paikoilleen.
 3. Kiinnitä lasi takaisin paikoilleen
 4. Irroita pelipöydän alta 6 ruuvia ja kiinnitä pelipöydän metallinen käytävä pelipöydän runkoon
 5. Aloita pelaaminen!

Italialaisen Sardin pelipöytien asentaminen on helppoa ja vaivatonta. Asentamiseen kannattaa varata 30-40min aikaa.

 • Pituus: 145 cm
 • Leveys: 78 cm
 • Leveys normaaleilla tangoilla: 120 cm
 • Leveys teleskooppitangoilla: 110cm
 • Korkeus: 96 cm
 • Paino: 76 kg
 • Takuu: 5-vuotta
 • Kolikkoautomaatti: Ei

Yhteensopivat tuotteet

Sinua saattaa kiinnostaa myös