Pohjavirta > Pöytäjalkapallo > Pöytäfutis Garlando Military

Pöytäfutis Garlando Military

Garlando Military on jykevä pöytäjalkapallopöytä,  joka soveltyy täydellisesti armeijaan. Erittäin vahva runkorakenne ja metalliset jalat varmistavat että tämä pelipöytä pysyy paikallaan isonkin taistelijan ottaessa mittaa mestaruudesta.  Ehdoton hitti varuskuntaan sekä sotkuun tarjomaan superhauskaa tekemistä varusmiehille.

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Military pöytäfutis soveltuu hyvin varuskuntiin, baareihin, yrityskäyttöön sekä tietenkin kotitalouksiin. Asento! Lepo! Pelatkaa!

Jämerä pöytäfutis joka maastoutuu haluamaasi maastoon. Garlando Military on vahvaa tekoa oleva laadukas pöytäfutis. Maastokuvioitu jämäkkä runkorakenne yhdistettynä metallisiin hopeisen värisiin jalkoihin antaa konstailemattoman vaikutelman.Tämä futispöytä on rakennettu osista, jotka kestävät ja kestävät.

Ominaisuudet Garlando Military pöytäfutispöytä on varustettu ominaisuuksilla, jotka pääsevät esille, kun pelejä tulee paljon. Metalliset tangot on vahvaa tekoa, pelaajahahmot särkymätöntä muovia ja laakerointi kuulalaakereilla. Kaikki osat ovat vaihdettavissa uusiin niiden kuluessa tai hajotessa. Tämä takaa sen, että Military malli antaa hyvän pelikokemuksen vielä pitkänkin ajan päästä. Pelialustana Militaryssä on karkaistu lasi, mikä antaa loistavat peliominaisuudet ja samalla helpoittaa alustan pitämistä puhtaana.

Garlando Military: Valitse halutko teleskooppitangot vai normaalitangot Military pöytäfutis on vakiona normaalitangoilla, mutta on mahdollista saada myös teleskooppitangoilla. Teleskooppitankoja suosittelemme, kun tila on rajallinen tai ympärillä pieniä innokkaita pöytäfutisfaneja.

Military pöytää on saatavana kolmella eri kuosilla. Garlando Military on saatavilla kolmella eri kuosilla. Jungle on viidakkoon maastoutuvan valinta, Desert katoaa aavikkoon ja Arctic sopii täydellisesti suomen olosuhteisiin.

 

  • Pituus: 147 cm
  • Leveys: 76 cm
  • Leveys teleskooppitangoilla: 110 cm
  • Korkeus: 88 / 91
  • Paino: 75 kg
  • Takuu: 5-vuotta

Sinua saattaa kiinnostaa myös