TÄRKEÄÄ TIETÄÄ KUN OLET OSTAMASSA PÖYTÄJALKAPALLOPÖYTÄÄ

Pohjavirta toimittaa kovaan käyttöön tarkoitettuja kestäviä pelipöytiä kouluille, nuorisotiloille sekä toimistoihin. Usein ensimmäistä kertaa pelipöytää käyttöönsä etsivä huomaa että malleja on paljon ja niiden ominaisuudet vaihtelevat paljon. Autamme mielellämme pöydän valinnassa ja alta löydät perusasiat mihin kannattaa kiinnittää huomiota kun on ostamassa pöytäfutispöytää.

Kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin:

  • Mihin tarkoitukseen pöytä tulee? Onko kyseessä yksityiskäyttö, edustuskäyttö vai yrityskäyttö?
  • Onko pöydässä helppoa vaihtaa varaosia vai onko se kertakäyttökamaa osan hajotessa? Esimerkiksi Garlandon ja Sardin valmistamia pöytäjalkapallopöytiä on valmistettu 1950 luvulta saakka ja niihin 100% varaosasaatavuus.
  • Hinta? Kun ostat laadukkaan tuotteen on se pitkässä juoksussa edullinen ja siinä on jälleenmyyntiarvo kohdillaan. Ei tarvitse heti hankkia uutta tilalle!
  • Peliominaisuudet? Peliominaisuudet vaihtelevat pöydissä paljon. Peli on sitä mukavampaa, mitä paremmin voit hallita palloa ja rakentaa kuvioita.
  • Turvallisuus? Osaan pöydistä on saatavissa teleskooppikepit, jolloin et voi vahingossa satuttaa esimerkiksi pieniä käyttäjiä.
  • Kolikkoautomaatilla vai ilman? Pöytäjalkapallopöytää baariin, ravintolaan tai hotelliin hankkivan kannattaa miettiä haluaako hankkia pöytäfutiksen kolikkoautomaatilla, jolloin se tuo kivasti vuoden aikana lisätuloja ja hankinta maksaa itse itsensä.

Tarjoamme suomen parhaan valikoiman pöytäjalkapallopöytiä sekä varusteita - katso lisää täältä!

Saatat olla kiinnostunut näistä pöytäjalkapallopöydistä: