Pohjavirta > Pöytäjalkapallo > Roberto Sport Adrenaline

Roberto Sport Adrenaline

Kansainvälinen pöytäjalkapalloliiton (ITSF) hyväksymä virallinen kilpailutason pelipöytä. Roberto Sportin Adrenaline on mestaruussarjatason pöytäfutis, joka täyttää kovimmankin pelimiehen vaatimukset. Rouhean tyylikäs ulkonäkö yhdessä täydellisen pelituntuman kanssa tekevät Adrenaline futispöydästä ammattipelaajien suosikin

Lisätiedot

Asennus

Tekniset tiedot

Roberto Sport Adrenaline on ITSF hyväksytty kisapöytä pöytäfutikseen. Roberto Sportin lippulaivassa on panostettu hyvään pelattavuuteen sekä erinomaiseen pallon hallintaan. Pelaaminen onkin erittäin mukavaa ja 80kg painava kisapöytä pysyy erinomaisesti paikallaan kovissakin peleissä. Roberto Sport Adrenaline on  ITSF (International Table Soccer Federation hyväksymä pöytäjalkapallopöytä virallisiin pöytäjalkapallo kilpailuihin.

Tukeva pöytäfutis kisakäyttöön. Roberto Sport Adrenaline pöytäjalkapallopöydän runkorakenne on erittäin tukeva ja jalat ovat metalliset. Tämän futispöydän valitsevat pääsevät nauttimaan erittäin korkeasta varustelutasosta. Pöydässä on vakiona mm. kilpailukäyttöön tarkoitetut maalilaskurit ja jalkojen korkeussäätö.

Adrenaline tarjoaa loistavan pelattavuuden. Roberto Sport on panostanut pelin hyvään pelattavuuteen ja pallon hallintaan.Pelaaminen tällä pöydällä on kuin valssi kesällä, toivoo ettei kappale loppuisi koskaan!

Täydellinen aloitussetti sisältyy pakettiin.  Roberto Sport Adrenaline pöydän mukana toimitetaan 10kpl virallisia kisapalloja sekä huoltospray.

 

Pyydä tarjous tai Soita 0503715260 ja kysy! Kerromme mielellämme lisää!

Roberto Sport pöytäjalkapallopöytien asentaminen

Roberto Sport pöytäjalkapallopöytä toimitetaan osaksi asennettuna, minkä ansiosta asentaminen on nopeaa ja helppoa.

Lyhyet asennusohjeet:

  1. Asenna säätötassut jalkoihin ja jalat runkoon
  2. Asenna pelaajatangot
  3. Asenna maalilaskurit
  4. Pelaa!

Asentamiseen kannattaa varata  30-45min aikaa.

  • Pituus: 135 cm
  • Leveys: 76 cm
  • Korkeus: 91 cm
  • Paino: 80 kg
  • Takuu: 2 vuotta
  • Kolikkoautomaatti: Ei

Sinua saattaa kiinnostaa myös