Pohjavirta > Pöytäjalkapallo > Pöytäjalkapallo Garlando Master Champion

Pöytäjalkapallo Garlando Master Champion

Lisätiedot

Pöytäjalkapallo Garlando Master Champion
Garlandon lippulaiva!

Kansainvälisen pöytäjalkapalloliiton hyväksymä ( ITFS)  virallinen pöytäjalkapallo kisapöytä.

Pöytäjalkapallopöytä, mestareille huippuominaisuuksilla! Mestaruussarja tason pöytä harjoitteluun ja virallisiin turnauksiin. Tämän pöydän ominaisuudet ovat viimeisen päälle hiotut. Pelaaminen on nautinnollista ja hallittavaa. Tätä pöytää käytetään kansainvälisen pöytäjalkapalloliiton hyväksymissä turnauksissa ympäri maailman.
Garlando Master Champion on kisapöytien ykkönen
Kaikkein vaativimmatkin ammattilaispelaajat luottavat Garlandon Master Championin pöytään. Tämän pöydän varustelu taso on vakiona erittäin korkea. Pöydässä on mm. kilpailukäyttöön tarkoitetut maalilaskurit ja jalkojen korkeussäätö. Pelaaminen tällä pöydällä on kuin ajaisi hyvällä autolla. Sitä keksii aina tekosyyn päästä puikkoihin.

Tyylikäs ulkomuoto antaa viimeisen silauksen pöydälle. Massiivinen musta runko yhdistettynä hopeisiin jalkoihin on kaunis yhdistelmä klassista ajattomuutta. Sopii hyvin toimistoihin, pelisaleille, julkisiin tiloihin, ravintoloihin tai paikkoihin, joissa käyttö on vaativaa.

Kun haluat parhaan, valitse tämä! Haluatko tämän pöydän yrityksesi tai seurasi logolla? Kysy lisää!Pyydä tarjous tai Soita 0503715260 ja kysy! Kerromme mielellämme lisää!Garlando master Champion tekniset tiedot

Pituus: 150cm
Leveys: 77cm
Leveys tankojen kanssa: 120cm
Korkeus: 89/91cm
Paino: 80kg

Tämä pöytäfutis on mahdollista kustomoida esimerkiksi koulun tai yrityksen väreissä.

Lue lisää kustomoinnista tästä!

Sinua saattaa kiinnostaa myös