Pohjavirta > Ilmakiekko > Ilmakiekko Garlando Speedy

Ilmakiekko Garlando Speedy

Kaikki tietävät, että Garlando valmistaa maailman parhaita pöytäfutispöytiä, mutta tiesitkö, että Garlando myös valmistaa maailman parhaita ilmakiekkopöytiä. Garlando Speedy on pelihalleihin sekä muihin julkisiin kohteisiin suunniteltu erittäin kestävä ilmakiekkopöytä erittäin hyvillä peliominaisuuksilla.

Lataa Tuote-esite


Lisätiedot

Asennus

Tekniset tiedot

Ilmakiekko Garlando Speedy on mielestämme suomen paras ilmakiekkopöytä!

Kun olet hankkimassa käyttöösi ilmakiekkopöytää on tärkeää huomioida hyvän ulkonäön lisäksi myös kestävyys sekä pelioominaisuudet.

Ilmakiekko on suosittu peli kaikenikäisten keskuudessa ja pelaaminen on erittäin helppoa ja koukuttavaa. Kun jossain on ilmakiekkopöytä pelattavana niin on jono yleensä taattu. Garlando Speedy on tarkoitettu kovaan käyttöön! Ilmakiekkopöydän paino on 32okg eikä se hievahda mihinkään kovissakaan peleissä. Garlando on suunnitellut pöydästä erittäin kestävän ja se on erinomainen valinta pelihalliin, nuorisotilaan, kouluun kuin laivoille. Speedy viihdyttää asiakkaitasi ja samalla kerää kolikkoautomaatin kautta tuloja yrityksellesi. Tiesitkö että ilmakiekko on yksi rahallisesti tuottavimpia pelejä. Kolikkokäyttöistä ilmakiekkopöytää pelaavat kaiken ikäiset pelurit ja Speedy tarjoaakin erinomaista peliviihdettä niin aikuisille kuin lapsille.

Suunniteltu kovaan julkiseen käyttöön. Garlando Speedy ilmakiekko on valintasi kun haluat parhaan pöydän asiakkaillesi! Speedy on markkinoiden parhaita ilmakiekkopöytiä eikä jätä ketään kylmäksi. Kun kaipaat kestävää ilmakiekkopöytää kovimpaankin käyttöön niin tämä  malli on silloin oikea valinta sinulle. Äärimmäisen vahva runkorakenne tekee pelistä miellyttävän pelata. Garlando Speedy painaa 320 kg, joten pysynee paikallaan isojenkin poikien pelatessa.

Raskaasen käyttöön suunniteltu pelialusta. Garlando Speedy pelikenttä on 2mm vahvaa erikoiskestävää muovilaminaattia joka on valmistettu useista mustista kerroksista. Tämä tekee rakenteesta erittäin kestävän eikä pelikentän väri haallistu kovissakaan peleissä. Muovilaminaatti ei vairioidu eikö naarmuunnu pelatessa: Speedyn tehokas puhallin mahdollistaa 0,8mm kokoiset reijät joista ilma pääsee kulkemaan pelikentälle kovall paineella. Tehokas puhallin ja isot ilmavirtausreijät mahdollistavat suuren ilmaviratauksen ja lisäävät kiekon nopeutta.

Säädä pelihinta ja aika helposti. Garlando Speedy ilmakiekkopöydässä on runsaasti erilaisia säätömahdollisuuksia, vaativimpaankin käyttöön. Voit mm. säätää peliajan pituuden, moneenko maaliin asti pelataan, paljonko yksi peli maksaa ym. Tässä pöydässä on pieniä upeita yksityiskohtia, kuten pelialueen yläpuolella oleva neonvalo raide. Tämä tuo oikean tunnelman hieman hämärään tilaan.

Supertehokas puhallin.  Erittäin tehokas ja luotettava puhallin antaa ilmakiekolle uskomattoman 2,5kg paineen senttimertiä kohden.

Selkeästä tulostaulusta seuraat pelin kulkua. Garlando Speedyssä on selkeä digitaalinen tulostaulu joka kertoo pelaajille  jäljellä olevan peliajan, tuloksen sekä jäljellä olevat pelicrediitit.

 

Garlando Speedy pöydässä on jalat, joissa on korkeusäätö mahdollisuus. Mikäli lattiasi ei ole täysin suora niin saat säädettyä Speedyn helposti tasapainoon.

Tekniset tiedot

 • Pelialueen koko: 210 x 110 cm
 • Paino: 320 Kg
 • Pöydän koko: 234 x 134 cm
 • Suositeltava tila: 350 x 150cm
 • Kolikkoautomaatti (peliaika ja hinta säädettävissä)
 • Säädettävät jalat (helppo asettaa tasapainoon)
 • Takuu 2 vuotta
 • Käyttökohteet:  Pelihallit, Nuorisotilat, koulut, Laivat
 • Käyttäjät: Sopii niin aikuisille kuin lapsille

Pyydä tarjous tai Soita 0503715260 ja kysy! Kerromme mielellämme lisää!

Garlando Speedy ilmakiekko on helppo ja vaivaton asentaa.  Pöydän runko on valmiiksi koottu ja sinun tarvitsee ainoastaan kiinnittää jalat sekä pelilaskuri kiinni pelipöytään. Pelipöydän painon vuoksi asennukseen kannattaa varata useampi henkilö ja seurata pelipöydän mukana tulevaa asennusohjetta.

 

 • Pituus: 234 cm
 • Leveys: 134 cm
 • Korkeus: 88
 • Paino: 320 kg
 • Pakkauksen koko: 242 x 142 x 50 cm
 • Takuu: 2-vuotta

Sinua saattaa kiinnostaa myös