Pohjavirta > Ilmakiekko > Ilmakiekkopöytä Sam Baby Evo

Ilmakiekkopöytä Sam Baby Evo

Sam Baby Evo ilmakiekkopöytä on suunniteltu kohteisiin joissa käyttäjät ovat lapsia.  Pöytä on suunniteltu julkisiin kohteisiin, missä käyttöaste on kova ja pelin tulee kestää kovaa käyttöä. Malli kolikkotoiminen, mutta mahdollista säätää myös vapaastipelattavaksi.

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Ilmakiekkopöytä SAM Baby Evo
SAM on maailman johtavia pelipöytien valmistajia. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja takuulla kovaa käyttöä kestävät pelipöydät kolikkoautomaatilla tai ilman. SAM pöydät eivät varmasti ole hankintahinnaltaan edullisimpia, mutta pitkässä juoksussa ne muuttuvat sinulle parhaaksi vaihtoehdoksi.

SAM Baby EVO on hurmaava koko perheen ilmakiekkopöytä julkisiin tiloihin, jossa asiakkaana on lapsia. Pöytä on kolikkotoiminen, mutta mahdollista säätää myös ilmaispelattavaksi.

 

Mahtuu melkein mihin vain! Pyydä tarjous tai kysy lisää tästä mallista! Kerromme mielellämme lisää ja autamme valinnassa!
SAM Baby Evo ilmakiekko sopii pieneenkin tilaan
Etsitkö vetonaulaa yrityksellesi? Asiakkaana lapsiperheitä? Ilmakiekkopöytä minikoossa on mainio ratkaisu, kun haluat asiakkaiden viihtyvän varmasti. SAM Baby EVO on vain 153cm pituudeltaan ja on mahdollista sijoittaa kiinni seinän viereen. Baby EVO on 10cm normaalia pöytää matalampi, jotta pienemmätkin lapset pystyvät paremmin pelaamaan tätä suosikkipeliä.

Pieni malli (pituus vain 153cm)! Mahdollistaa pelihallitasoisen pöydän pieneenkin tilaan.
Käyttökohteita esimerkiksi: Pelihallit, Laivat, Ravintolat, Baarit, Lastenmaailmat

Ilmakiekkoa pelaavat kaikenikäiset!
Ilmakiekko ei tunne ikärajoja ja onkin erinomainen peli, jota lapset ja vanhemmat ja voivat pelata yhdessä. Baby EVO:ssa on huomiotu kaikkein pienimmät käyttäjät ja ääni- ja valoefektit on mahdollista kytkeä pois päältä.

Ilmakiekko saa asiakkaasi viihtymään
Hyvä ja laadukas pöytä on oikea valinta kovaan käyttöön

Haluatko kustomoida oman pöytäsi?
Saamme ilmakiekkopöydän yrityksesi logoilla ja väreillä kustomoituna. Erotu eduksesi ja kysy meiltä lisää!

SAM Baby Evo Tekniset tiedot:
Ulkomitat:

Pituus: 153cm
Leveys: 97cm
Korkeus: 70cm
Paino: 130kg
Pelialue: 127 x 77cm
Pelipinta: Iskun kestävä acryylipinta
Mukaan tulevat pelivarusteet: 2kpl PRO mailaa
2kpl SEMIPRO mailaa
8kpl kiekkoja (mukaan tulee lajitelma erilaisia kiekkoja)

Turvaovessa on kolminkertainen lukitus ja se on valmistettu 3mm teräksestä. Turvaovi varmistaa, että ilmakiekkopöydän tuotot pysyvät tallessa.Turvapalkki antaa extrasuojan. Se on valmistettu 18mm vahvasta kromatusta teräksestä. Suosittelemme jos hankit pöydän ulkokäyttöönOnko tilaa rajoitetusti? Tarvittaessa kolikkoautomaatti voidaan sijoittaa pöydän päätyyn jolloin pöydän sivuilla ei tarvitse olla tilaaSam pelipöytiin on saatavilla niin kolikkoautomaatti kuin debit korttimaksaminen mikä tekee asiakkaiden pelinkäytöstä helppoa.Pyydä tarjous tai Soita 0503715260 ja kysy! Kerromme mielellämme lisää!

  • Pituus: 153 cm
  • Leveys: 97cm
  • Korkeus: 70 cm
  • Paino: 130 kg
  • Kolikkoautomaatti: Kyllä

    Sinua saattaa kiinnostaa myös