Pohjavirta > Ilmakiekko > Ilmakiekkopöytä Sam 220 Evo

  Ilmakiekkopöytä Sam 220 Evo

  Olet saattanut aiemmin pelata ilmakiekkoa mutta kokeiltuasi SAM 220 EVO ilmakiekkoa huomaat, että se vie ilmakiekon pelaamisen täysin uudelle tasolle! 220 EVO on nopeampi, tyylikkäämpi ja varustettu uusilla ääni- ja valoefekteillä.

  Lisätiedot

  Tekniset tiedot

  Ilmakiekkopöytien evoluutio on täällä. Sam 220 EVO on ilmakiekkopöytien eliittiä! Viihdekäyttöön suunniteltu SAM 220 EVO ilmakiekkopöytä on nopeampi ja upeampi kuin koskaan ennen. Pelaaminen on vauhdikasta ja tempaa mukaansa jokaisen pöydän äärelle eksyvän.

  Ilmakiekko on erinomainen ratkaisu paikkoihin, jossa asiakas halutaan saada viihtymään ja tila on rajallinen.

  • Sam 220 EVO on pituudeltaan 234cm ja leveydeltään 124cm. Pöydän voi sijoittaa seinään kiinni ja tarvittaessa kolikkoautomatiikka saadaan myös toiseen päätyyn.
   Säädä pöydän peliaika mieleiseksesi!
  • Kolikolla toimiva ilmakiekkopöytä on erinomainen viihdyke, joka tuottaa sen omistajalleen mukavan lisätulon.
  • Monipuolisten säätömahdollisuuksien avulla voit säätää mm. peliajan pituuden ja mitä peli maksaa.

  Sam 220 Evo on täydellinen valinta julkiseen tilaan! Pelipöytien ammattilaisena osaamme neuvoa sinulle oikeanlaisen ilmakiekkopöydän hankinnassa. Meiltä saat myös vinkkejä millaiseksi säädöt kannattaa virittää ja täyden tuen laitteen huoltoon ja toimintoihin.
  Tekniset tiedot

  Pituus: 234cm
  Leveys: 124cm
  Korkeus: 80cm
  Paino: 215kg
  Pelialue: 220 x 110cm
  Pelipinta: Iskun kestävä acryylipinta
  Mukaan tulevat pelivarusteet: 2kpl PRO mailaa
  2kpl SEMIPRO mailaa
  8kpl kiekkoja (mukaan tulee lajitelma erilaisia kiekkoja)

  Turvaovessa on kolminkertainen lukitus ja se on valmistettu 3mm teräksestä. Turvaovi varmistaa, että ilmakiekkopöydän tuotot pysyvät tallessa.Turvapalkki antaa extrasuojan. Se on valmistettu 18mm vahvasta kromatusta teräksestä. Suosittelemme jos hankit pöydän ulkokäyttöönOnko tilaa rajoitetusti? Tarvittaessa kolikkoautomaatti voidaan sijoittaa pöydän päätyyn jolloin pöydän sivuilla ei tarvitse olla tilaaSam pelipöytiin on saatavilla niin kolikkoautomaatti kuin debit korttimaksaminen mikä tekee asiakkaiden pelinkäytöstä helppoa.Pyydä tarjous tai Soita 0503715260 ja kysy! Kerromme mielellämme lisää!

  • Pituus: 234
  • Leveys: 124
  • Korkeus: 80
  • Paino: 215

  Sinua saattaa kiinnostaa myös