Pohjavirta > Pöytäjalkapallo > Pöytäfutis Garlando Olympic lasikannella hopea

Pöytäfutis Garlando Olympic lasikannella hopea

Garlando Olympic on tuttu näky hotellien auloista sekä baareista. Lasikannellinen kolikoilla toimiva pöytäjalkapallopöytä tarjoaa hauskaa tekemistä asiakkaille ja kerää samalla tuloja yrityksellesi.

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Kestävä lasikannellinen malli.

Garlando Olympic on lasikannellinen pöytäfutis, jolla on painoa mahtavat 110kg.  Särkymätön lasikansi varmistaa, että pallot pysyvät tallessa eikä kenenkään tarvitse ihmetellä kadonneita palloja. Lasikansi pitää siis pallot tallessa ja lisäksi se vaimentaa pelaamisesta syntyviä ääniä.

Kolikkoautomaatti kerää tuloja.

Garlando valmistaa parhaat ja kestävimmät kolikkotoimiset pelipöydät. Garlando Olympic pöytäfutiksessa on kolikkoautomaatti ( valittavissa 50c/1€ /2€) joka vapauttaa esimerkiksi 10kpl palloja pelaajalle maksun jälkeen pelattavaksi. Kolikkoautomaatilla toimiva pöytäjalkapallopöytä on erinomainen valinta hotellin aulaan, baariin sekä ravintolaan tarjoamaan lisää viihtyisyyttä asiakkaille. Samalla se kerää yrityksellesi nopeasti tuottoa ja maksaa hankintahintansa nopeasti takaisin. Garlandon kolikoilla toimiva pelipöytä on erinomainen valinta kun haluat tarjota mukavaa tekemistä lapsille ja lapsille.

Jämerä pöytäfutis kestää vuosia kovaa käyttöä

Garlando Olympic malli on suunniteltu kestämään kovaa julkista käyttöä. Mallilla on pitkä 5-vuoden takuu ja se on omimmillaan juuri paikoissa missä sitä käytetään paljon kuten baarit, hotellit, lasten leikkimaailmat sekä huvipuistot. Erittäin kestävä rungolla varustettu malli painaa 110kg ja siinä on särkymättömästä lasista valmistettu lasikansi pitämässä pallot tallessa.

Erinomainen valinta baariin, hotelliin ja paikkoihin jossa halutaan tarjota asiakkaille hauskaa tekemistä.

Pöytäjalkapallo on lajina erittäin viihdyttävä ja sitä pelaavat kaikenikäiset pelurit. Pöytäjalkapallon pelaaminen on helppo aloittaa ja lajia pelaavat niin pojat kuin tytöt. Jos mietit hotelliin tai baariin hauskaa tekemistä ja haluat lisätä asiakkaiden viihtyvyyttä on Garlando Olympic erinomainen valinta. Se kestää kovaa käytttöä ja kolikkotoiminen malli tuottaa mukavaa lisätuloa.

Kustomoi yrityksesi väreissä

Garlando Olympic pöytäjalkapallo on mahdollista kustomoida yrityksesi väreissä ja logolla varustettuna. Kustomointi tehdään Garlandon tehtaalla Italiassa suoraan pöydän pintaan ja se on erittäin näyttävä tapa erottua.

Suosittelemme tätä mallia esimerkiksi baariin, toimistoon, nuorisotilaan ja kouluun. Mahdolls

 • Pallot aina tallessa! Suljettu lasikannellinen malli!
 • Mallin voi kustomoida omilla väreillä!
 • Todella jämerä malli joka kestää vuosikymmeniä.
 • Takuu 5 vuotta
 • Suosittelemme: Kouluun, nuorisotilaan, yritykseen

Pyydä tarjous tai kysy lisää!Tämä pöytäfutis on mahdollista kustomoida esimerkiksi koulun tai yrityksen väreissä.

Lue lisää kustomoinnista tästä! Garlando Olympic tekniset tiedot

Pituus: 150cm
Leveys: 76cm
Leveys tankojen kanssa: 120cm
leveys teleskooppitankojen kanssa: 110cm
Korkeus: 96,5cm
Paino: 110kg

 • Pituus: 150 cm
 • Leveys: 76 cm
 • Leveys teleskooppitangoilla: 110 cm
 • Korkeus: 96,5 cm
 • Paino: 108 kg
 • Takuu: 152x 82 x 46cm
 • Kolikkoautomaatti: Kyllä

Sinua saattaa kiinnostaa myös