Ulkopingispöytä on edullinen koulupihan liikuttaja

Pöytätennis on supersuosittua ja Liikkuva koulu- sekä Liikkuva opiskelu hankkeet ovat tuoneet lisää aktiivista tekemistä koulujen pihoille. Koulun pihalle tai kaupungin puistoon hankittu kiinteä pingispöytä onkin edullinen liikuttaja, joka liikuttaa kaikenikäisiä pelaajia ympäri vuoden

Ulkokäyttöön asennettavat pingispöydät on suunniteltu kestämään ympärivuotista käyttöä ja asennettujen pöytien käyttöaste on korkea. Pingis lajina soveltuu erinomaisesti koulujen liikuntatunneille sekä välituntiliikuntaan. Pingis on lajina helposti lähestyttävä, sitä pelaavat niin tytöt kuin pojat ja lyhyet pelit soveltuvat hyvin välitunnilla koulun pihalla pelattaviksi.

Aktiivinen koulun piha näkyy oppitunneilla

Aktiivinen koulun piha:  Betoninen HeBlad pingispöytä koulun pihalla

Kuten LIKES tutkimuskeskuksesta tutkimuksesta selviää selkeästi: Välitunneilla tapahtuva liikunta vaikuttaa suoraan koulussa viihtymiseen ja parempana työrauhana tunneilla. Koulun pihalle asennettava pingispöytä onkin erinomainen tapa tuoda lisää liikettä koulupäivään ja hauska tapa saada oppilaat liikkumaan tunti koulupäivän aikana.

  • Aktiivinen monipuolista liikkumista tarjoava koulun piha aktivoi oppilaat liikkumaan mikä näkyy koulussa viihtymisenä ja parempana työrauhana oppitunneilla.
  • Kiinteät teräksiset ja betoniset ulkokäyttöön tarkoitetut pingispöydät ovat edullinen tapa lisätä oman koulupihan liikuntamahdollisuuksia
  • Liikuttaa ikään katsomatta: Usein koulun pihalle asennettava pingispöytä liikuttaa myös iltakäyttäjiä ja usein lähikoulun piha toimiikin koko yhteisön lähiliikuntapaikkana!

Minkä verran ulkokäyttöön tarkoitetut pöytätennispöydät maksavat?

Maahantuomme ja toimitamme laadukkaita Euroopassa valmistettuja pöytätennispöytiä ulkokäyttöön. Mallit on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ja ne kestävät ympärivuotista käyttöä.

  • Ulkokäyttöön tarkoitetun pöydän hinta vaihtelee 1300-3000€alv0 väliltä.
  • Pöydissä on pitkä 2-10v takuu riippuen mallista .
  • Teräksiset ja betoniset pöydät sopivat hyvin aktiiviseen koulukäyttöön.

Katso valikoimamme tästä!

Ulkopingispöytä liikuttaa ulkokäytössä vuosia / vuosikymmeniä. Se onkin hyvä ja edullinen tapa lisätä liikunta mahdollisuuksia, niin koulujen pihoilla, lähiliikuntapaikkoihin kuin puistoihin.

Pohjavirta Finland Oy maahantuo laadukkaita liikuntavälineitä ja pelipöytiä

Pohjavirta Finland Oy on 2011 perustettu yritys, joka tarjoaa aktiivista tekemistä sisälle ja ulos. Maahantuomme laadukkaita liikuntavälineitä sekä pelipöytiä kovaan julkiseen käyttöön. Kehitämme valikoimaamme aktiivisesti ja pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat useimmat Suomen koulut, nuorisotilat, kunnat kaupungit, yritykset.

Liikuntavälineet löydät osoitteesta Liikuntamestari.fi

Kiinnostuitko? Autamme mielellämme pöydän valinnassa ja kerromme lisää. Voit jättää yhteyspyynnön tai soittaa meille!