Pohjavirta > Ilmakiekko > Ilmakiekko Sardi Grizzly

Ilmakiekko Sardi Grizzly

Sardi Grizzly on vapaasti pelattava kestävä  ilmakiekkopöytä joka on suunniteltu koulu- ja nuorisotilojen käyttöön.  Malli on seitsemän jalkainen (virallisen ilmakiekkopöydän koko)  ja pelipinta on terästä. Sardi Grizzly kestää erittäin kovaa kulutusta ja on hyvä valinta koulu- ja nuorisotiloihin sekä muihin julkisiin tiloihin missä ilmakiekkoa pelataan todella paljon pöydän tulee kestää kovaa kulutusta.

 

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Kestävä ilmakiekkopöytä koulu ja nuorisotiloihin!

Italialainen Sardi on valmistanut pelipöytiä jo 1950-luvulta saakka. Sardin Euroopassa valmistetut pelipöypöydissä on erinomainen pelattavuus ja ne on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä.

Kestävä ilmakiekko - Sardi Grizzly ilmakiekkopöytä

 

Sardi Grizzly ilmakiekko on vapaasti pelattava kestävä ilmakiekkopöytä joka on suunniteltu koulu- ja nuorisotilojen käyttöön. Koulu- ja nuorisotiloissa ilmakiekkopöydällä pelataan paljon, mikä asettaa tiettyjä vaatimuksia pöydän kestävyysominaisuuksille.

Teräksinen pelipinta . Grizzly ilmakiekon pelipinta on valmistettu teräksestä, mikä tekee siitä erittäin kestävän.  Pelihalleita löytyvistä ilmakiekkopöydistä tuttu teräksinen pelipinta on hyvä ja kestävä valinta pöytiin joiden pitää  kestää erittäin kovaa kulutusta.

Voimakas puhallin. Ilmakiekkopöydän toiminta perustuu pelialustassa oleviin ilmareikiin joihin puhalletaan ilmaa puhaltimen avulla. Voimakkaan puhaltimen ansiosta kiekko pysyy pelikentällä jäätävässä vauhdissa mikä tekee pelaamisesta superhauskaa.  Kiekko leijuu pelipinnalla tasaisesti ja pelaaminen on mukaavaa.

Tukeva runko.  Koulu- ja nuorisotilakäyttöön hankittavan pelipöydän tulee olla tukeva. Sardi Grizzly ilmakiekkopöytä painaa 245kg eikä se hievahda isompienkaan pelaajien edessä. Pöytä on siis suunniteltu kestämään kovia pelejä.

Kestävät pintamateriaalit. Sardi suunnittelee pelipöytiä kovaan julkiseen käyttöön ja niiden pintamateriaalit on valittu siten että ne kestävät kovaakin kulutusta. Nuorisotilaan tai kouluun sijoitetulla ilmakiekkopöydällä pelataan tuhansia pelejä viikossa ja siksi onkin tärkeää että pöydän materiaalit ovat suunniteltu tuota käyttöä varten.

Euroopassa valmistettu. Sardin ilmakiekkopöydät valmistetaan Pohjois-Italiassa ja valmistaja on valmistanut pelipöytiä jo 1950 luvulta asti. Sardi on tunnettu loistavalla pelattavuudella varustetuista pelipöydistä jotka kestävät kovaa käyttöä.

Kestävyys. Sardi Grizzly on suunniteltu kestämään kovaa koulu- ja nuorisotilakäyttöä.  Kaikki pintamateriaalit ja osat on valittu niin että ne kestävät vuosia ja vuosia käyttöä.  Hinta/laatu suhteeltaan Grizzly on erinomainen valinta. Usein kouluun ja nuorisotilaan hankitaan kilpailutuksessa halvalla pöytä joka ei kestä käytössä kuin korkeintaan vuoden. Sardi Grizzly on ehdottomasti vastaus niille, jotka haluavat pelihallitasoisen pöydän vuosiksi eteenpäin.

Virallinen koko. Sardi Grizzly on kooltaan 7-jalkainen, mikä on virallisen ilmakiekkopöydän koko.

Suunniteltu kovaan käyttöön. Sardi Grizzly on suunniteltu kestämään baareissa, nuorisotiloissa, kouluissa ja pelihalleissa. Osien kuluessa tai hajotessa tarjoamme täyden varaosasaatavuuden pöydän osiin.

Miten ilmakiekkoa pelataan?

Ilmakiekko on nopea reaktiopeli, joka sopii sukupuolesta riippumatta. Pelin idea on yksinkertainen; Lyö leijuvaa ilmakiekkoa mailalla ja tee enemmän maaleja kuin vastustaja. Takuuvarma hauskanpito on taattu! Ilmakiekkoa pelaavat kaikenikäiset ja laji onkin suuressa suosiossa kouluissa ja nuorisotiloissa. Lyhyet pelit sopivat täydellisesti välitunneille ja kouluun hankittu ilmakiekkopöytä tuokin todella mukavaa ja hauskaa tekemistä koko koulun väelle.

Ilmakiekkopöydän vaatima tila

Ilmakiekkopöytä ei vie sivuilta tilaa ja Sardi Grizzly suositeltu tila on 350 x 150cm. Pöytä on helppo sijoittaa seinää vasten.

 

5-syytä valita Grizzly

Grizzly on erittäin tukeva, malli jolla on painoa huimat 245 kg. Paino tuo mukanaan ominaisuuksia, joita jokainen arvostaa.

  1. Pöytä kestää käyttöä
  2. Pelipinta on terästä, joka kestää kulutusta
  3. Tehokas ja kestävä puhallin joka takaa sen että kiekko leijuu tasaisesti ja pelaaminen on mukavaa
  4. Virallisen kokoinen
  5. Täydellinen varaosasaatavuus

Jäikö joku asia mietityttämään? Jätä yhteystiedot niin soitamme sinulle ja vastaamme kysymyksiisi!

Sardi Grizzly tekniset tiedot
Pelialueen koko: 210 x 110 cm
Paino: 245 Kg
Pöydän koko: 232 x 132 cm
Suositeltava tila: 350 x 150cm
Jalkojen korkeussäätö: on
Pelipinta: Terästä
Takuu: 2 vuotta
Pyydä tarjous tai Soita 0503715260 ja kysy! Kerromme mielellämme lisää!

  • Pituus: 232 cm
  • Leveys: 132 cm
  • Takuu: 2v
  • Kolikkoautomaatti: Ei

Sinua saattaa kiinnostaa myös