Pohjavirta > Pöytäcurling > Shuffleboard Sardi X Pro harmaa 2,74m (9ft)

Shuffleboard Sardi X Pro harmaa 2,74m (9ft)

Italiassa valmistettu 9-jalkainen pöytäcurlingpöytä kouluihin ja nuorisotiloihin!

Italialainen Sardi on valmistanut pelipöytiä vuodesta 1948 asti.  Sardi X Pro on tyylikäs pöytäcurlingiin tarkoitettu pöytä. Shuffelboard eli kansankielessä pöytäcurling on todella viihdyttävä peli. X-pro sopii erinomaisesti kouluun, nuorisotiloihin, baareihin sekä muihin julkisiin tiloihin missä halutaan tarjota mukaansa tempaavaa tekemistä.

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Sardi X-Pro on 9-jalkainen pöytäcurlingpöytä

Sardi on italialainen perheyritys joka on valmistanut pelipöytiä vuodesta 1948. Intohimo ja rakkaus pelipöytiin näkyy tuotteisssa: Sardin pöydäcurlingpöytä on erinomainen valinta, kun etsitään kestävää ja Euroopassa valmistettua tuotetta.

9-jalkainen Sardi X Pro pöytäcurlingpöytä on 274cm pitkä laadukas italialainen pelipöytä joka tarjoaa erinomaisia pelihetkiä pöytäcurlingin parissa. Kooltaan 274cm ja 66cm leveä Sardi X-pro 9-jalkainen shuffleboard onkin todella helppo sijoittaa esimerkiksi koulussa koulun käytävälle tai nuorisotilassa seinän viereen. Pieneen tilaan sopiva pelipöytä viihdyttää kaikenikäisiä pelaajia.

  • Pöytäcurling on todella viihdyttävä laji jonka parissa viihtyvät kaikenikäiset.
  • Laji on todella suosittua kouluissa, nuorisotiloissa sekä baareissa ja ravintoloissa.

Pöytäcurlingin yksinkertaisen hauska peli-idea tempaa pelaajan mukaan ja peliin jääkin helposti kiinni. Peliä voi pelata kaikenikäiset tasapuolisesti. Pelaaminen vaatii hyvää tarkkuutta, ripauksen oveluutta ja vuosien varrella kerääntynyttä taitoa. Pöytäcurlingin ääressä viihtyvät kaikenikäiset, niin tytöt kuin pojat ja laji on erittäin sosiaalinen. Tämän pelin helppo lähestyttävyys sen helppo opittavuus tekevät siitä erinomaisen kaikkiin paikkoihin jossa halutaan saada ihmiset viihtymään.

Suurin osa pöytäcurling pöydistä valmistetaan Aasiassa ja Sardin Italialainen laadukas shuffleboardpöytä tarjoaakin Euroopassa valmistetun vaihtoehdon halvalla aasiassa tuotettujen pöytien tilalle.  Hinta ja laatu ovat tässä pöydässä enemmän kuin kohdallaan. Pöytäcurlingpöytä on valmistettu kestämään ja viimeistelty runko viimeistelee tämän kauniin kokonaisuuden.

Jaloissa on korkeudensäätö. Sardi X-Pro jaloista löydät näppärän korkeudensäädön, jonka avulla säädät pöydän helposti pelipinnan suoraan epätasaisellekkin alustalle.

  • Pituus: 274,5cm
  • Leveys: 66cm

Sinua saattaa kiinnostaa myös