Pohjavirta > Pöytäcurling > Pöytäcurlingpöytä Sardi X Pro

Pöytäcurlingpöytä Sardi X Pro

Italiassa valmistettu laadukas pöytäcurlingpöytä!

Italialainen Sardi on valmistanut pelipöytiä vuodesta 1948 asti.  Sardi X Pro on tyylikäs pöytäcurlingiin tarkoitettu pöytä. Shuffelboard eli kansankielessä pöytäcurling on todella viihdyttävä peli. X-pro sopii erinomaisesti kouluun, nuorisotiloihin, baareihin sekä muihin julkisiin tiloihin missä halutaan tarjota mukaansa tempaavaa tekemistä.

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Italiassa valmistettu hyvä Shuffleboard pöytä!

Sardi X Pro on 3,66m pitkä hyvä italiassa valmistettu pöytäcurlingpöytä. Pöytäcurling on todella viihdyttävä laji jonka parissa viihtyvät kaikenikäiset. Laji on todella suosittua kouluissa, nuorisotiloissa sekä baareissa ja ravintoloissa. Pelipöytä ei vaadi paljoa tilaa ja se on helppo sijoittaa esimerkiksi seinän viereen.

Pöytäcurlingin yksinkertaisen hauska peli-idea tempaa pelaajan mukaan ja peliin jääkin helposti kiinni. Peliä voi pelata kaikenikäiset tasapuolisesti. Pelaaminen vaatii hyvää tarkkuutta, ripauksen oveluutta ja vuosien varrella kerääntynyttä taitoa. Pöytäcurlingin ääressä viihtyvät kaikenikäiset, niin tytöt kuin pojat ja laji on erittäin sosiaalinen. Tämän pelin helppo lähestyttävyys sen helppo opittavuus tekevät siitä erinomaisen kaikkiin paikkoihin jossa halutaan saada ihmiset viihtymään.

Suurin osa pöytäcurling pöydistä valmistetaan Aasiassa ja Sardin Italialainen laadukas shuffleboardpöytä tarjoaakin Euroopassa valmistetun vaihtoehdon halvalla aasiassa tuotettujen pöytien tilalle.  Hinta ja laatu ovat tässä pöydässä enemmän kuin kohdallaan. Pöytäcurlingpöytä on valmistettu XX puusta ja viimeistelty runko viimeistelee tämän kauniin kokonaisuuden.

Jaloissa on korkeudensäätö. Sardi X-Pro jaloista löydät näppärän korkeudensäädön, jonka avulla säädät pöydän helposti pelipinnan suoraan epätasaisellekkin alustalle.

  • Pituus: 274,5cm
  • Leveys: 66cm

Sinua saattaa kiinnostaa myös