Pohjavirta > Pöytäjalkapallo > Sardi Junior Pro pöytäfutis

Sardi Junior Pro pöytäfutis

 

Sardi Junior Pro pöytäfutis  on suunniteltu nuorisotiloja ja alakoulukäyttöä varten. Italiassa valmistettu laadukas pöytäjalkapallopöytä on varustettu näppärällä korkeuden säädöllä mikä mahdollistaa sen että pienetkin pelurit pystyvät pelaamaan ja nauttimaan pelistä. Korkeus on säädettävissä kolmelle eri kokeudelle (77cm, 83cm tai 88cm).  Junior Pro ratkaisee myös tilaongelman: alakouluissa on usein vähän tilaa pelipöydille. Taittuvien jalkojen ja kätevien kuljetusrenkaiden ansiosta tämä pöytä on helppo ottaa käyttöön ja varastoida tarpeen tullen.

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Pöytäfutis joka sopii kaikenikäisille ja kokoisille pelureille!

Italiassa valmistettu laadukas pöytäfutis korkeudensäädöllä tai taittomekanismilla!

Pöytäfutis on huippusuosittua tekemistä kouluissa ja nuorisotiloissa. Sardi Junior PRO pöytäfutis on suunniteltu ala-koulu ikäisille pelaajille. Tukeva 26mm paksu runko on yhdistettynä taittojalkoihin tekee tästä pöydästä unelmaratkaisun oppilaitoksille, joissa on pieniä pelaajia ja tila rajallinen. Taita pöytä ja siirrä varastoon helposti kuljetusrenkaiden avulla. Pöydän syvyys on taitettuna vain 37cm!

Kestävä ja turvallinen pöytäfutis kovaan käyttöön. Sardi Junior Pro pöytäfutis on varustettu vahvoilla tangoilla ja särkymättömillä pelaajafiguureilla. Pelaajatangot ovat normaalisti yhtenäiset ulostulevat, mutta mahdollista saada myös teleskooppi versiona. Teleskooppitangot ovatkin erityisen hyvä ratkaisu, kun pöydän ääressä on innokkaita pieniä futisfaneja.

Kustomoi Sardi Junior Pro Tämä pöytäfutis on mahdollista kustomoida esimerkiksi koulun tai yrityksen väreissä ja logolla varustettuna!

Pelikorkeus on säädettävissä. Kaikkein nuorimmilla pelaajilla voi olla vaikeuksia nähdä palloa normaalikorkuisessa pöytäjalkapallopöydässä. Junior PRO pöytä on mahdollista säätää kolmelle eri korkeudelle.

 1. Kaikkein matalin korkeus on 77cm ja se sopii parhaiten alle kahdeksan vuotiaille pelaajille.
 2. Keskimmäinen korkeus on 83cm ja sitä suosittelemme 8-12-vuotiaille.
 3. Korkeimmillaan pöydän voi säätää 88cm korkuiseksi, jolloin kaikkein isoimmatkin pääsevät siitä nauttimaan optimaaliselta korkeudelta.

Tekniset tiedot:

Pituus: 144cm
Leveys: 75cm
Leveys normaalitangoilla: 125cm
Leveys teleskooppitangoilla: 110cm
Korkeus: 77cm, 83cm tai 88cm
Paino: 70kg
Kuulalaakerit: on
Jalat: taittuvat
Kuljetuspyörä: on
Rungon paksuus: 26mm
Syvyys taitettuna: 37cm

Pyydä tarjous tai Soita 0503715260 ja kysy! Kerromme mielellämme lisää!

 • Pituus: 144 cm
 • Leveys: 75 cm
 • Leveys normaaleilla tangoilla: 125 cm
 • Leveys teleskooppitangoilla: 110 cm
 • Korkeus: Säädettävissä (77cm, 83cm tai 88cm)
 • Paino: 70 kg
 • Takuu: 2-vuotta
 • Kolikkoautomaatti: Ei

Sinua saattaa kiinnostaa myös