Pohjavirta > Pöytäjalkapallo > Pöytäfutis Garlando Image

Pöytäfutis Garlando Image

Garlando Image on tyylikäs valinta toimiston tai julkisen tilan pöytäjalkapallopöydäksi. Pöytä on valmistettu parhaita kestäviä pintamateriaaleita.  Imagessa  yhdistivyt erinomaiset peliominaisuudet ja todella visuaalisen kaunis ulkomuoto.

Lisätiedot

 Garlando Image on tyylikkäästi erilainen.  Garlando Image on vankkarakenteinen ja tyylikkäästi erilainen pöytäfutis. Pöydän kabinetissa on yhdistelty sujuvasti erilaisia materiaaleja kuten puuta, metallia ja heijastavia pintoja. Huippuluokan pelattavuus tekee tästä pöydästä hyvän vaihtoehdon paikkoihin, joissa on vaativa käyttö. Malli sopii täydellisesti julkisiin tiloihin (Edustustilat) sekä toimistot minne halutaan hankki laadukas pelipöytä joka on tyylikäs.

Italialaista tyylikkyyttä. Garlando Image pöytäfutis sopii monen erilaisen sisustuksen kanssa yhteen. Heijastava pinta tukee ympäröivän tilan sisustusta ja värimaailmaa. Tyylikkään sirot jalat ovat valmistettu HDP:n ja lasikuidun seoksesta ja korkeudensäätö kuuluu vakiona mukaan. Tämä pöytä onkiparhaimmillaan paikoissa, joissa on vaativaa käyttöä.

Suosittelemme tätä mallia edustustiloihin,  toimistoihin, viihdekeskuksiin ja ravintoloihin.  Mallissa on käytetty viimeisimpiä pintamateriaaleja ja sen peliominaisuuksista ei olla tingitty. Siron kaunis ulkoasu sopiikin täydellisesti edustustiloihin sekä kaikkiin muihin vaativiin tiloihin.

Pelialustana karkaistu lasi. Garlandon Imagen pelialutana 5mm vahva turvalasi joka antaa Imagen pelattavuuteen erinomaisen lisän. Pelaajatangot ovat saatavilla normaalina sekä teleskooppitankoina. Teleskooppitangot lisäävät peliturvallisuutta ja suosittelemme niitä aina kun peliä pelaavat myös nuoret pelurit.

  • Pituus 143,7cm
  • Leveys 76cm
  • Leveys tankojen kanssa 125cm
  • leveys teleskooppitankojen kanssa 110cm
  • Korkeus 88cm
  • Paino 75,5kg

Pyydä tarjous tai Soita 0503715260 ja kysy! Kerromme mielellämme lisää!

Sinua saattaa kiinnostaa myös