Pohjavirta > Pingis > Pingispöytä Enebe Altur Level

Pingispöytä Enebe Altur Level

 Pingispöytä koulu- ja nuorisokäyttöön!

Enebe on suunnitellut laadukkaan pingispöydän erityisesti koulu- ja nuorisotilojen käyttöä ajatellen.  Kouluissa ja nuorisotiloissa pingispöydän käyttöaste on kova ja pingispöydällä pelaavat eri ikäiset ja kokoiset pelurit. Enebe Altur Level on jämäkkä (98kg!) pingispöytä jonka korkeuden voi säätää kolmelle eri korkeudelle (64, 68 ja 76cm).  Tämä kestävä pingispöytä on erinomainen valinta kun etsitään laadukasta ja kestävää pöytää joka kestää kovaa käyttöä vuosia.

 • Tukeva rakenne
 • Taittuu näppärästi pieneen tilaan
 • Liikkuu vaivattomasti 8 pyörän avulla
 • Säädettävissä 3 eri korkeudelle (64, 68 ja 76cm)
 • Verkko kuuluu mukaan

Lisätiedot

Tekniset tiedot

Pingispöytä Ebene Altur Level koulu- ja nuorisotila käyttöön. 

Pöytätennis on takuulla yksi suosituimpia ja sopivimpia pelejä kouluihin ja nuorisokeskuksiin. Enebe on huippulaadukas Espanjalainen pöytätennispöytien valmistaja yli 50 vuoden kokemuksella.

Enebe Altur Level koulupingispöytä on suunniteltu erityisesti koulujen ja nuorisotilojen käyttöä ajatellen. Pöytä on vankka rakenteeltaan, helppo siirtää pois edestä ja taittuu kasaan pieneenkin tilaan. Pöytä mukautuu pelaajan pituuden mukaan kolmelle eri korkeudelle. Tämä on erityisen hyvä ominaisuus, kun käyttäjät ovat laajalla ikähaitarilla.

 1. Tukeva rakenne:  Enebe Altur level on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä ja runkorakenne on erittäin vahva ja kestävä
 2. Taittuu näppärästi pieneen tilaan: Kouluissa ja nuorisotiloissa tilasta on usein pulaa. Enebe Altur level taittuu pieneen tilaan ja sitä voi hyödyntää myös esimerkiksi askartelupöytänä
 3. Liikkuu vaivattomasti 8 pyörän avulla. Lukituksella varustettujen 8 siirtopyörän avulla voit siirrellä pöytää vaivattomasti
 4. Säädettävissä 3 eri korkeudelle (64, 68 ja 76cm). Koulu ja nuorisokäytössä pingispöytää käyttävät useat eri ikäiset pelurit joiden koko voi vaihdella. Helpon korkeudensäädön ansiosta Enebe Altur level pingispöydän korkeus on helposti säädettävissä pelaajien koon mukaan
 5. Verkko kuuluu mukaan. Enebe Eltur Level Pingispöydän verkko on helppo ja nopea kiinnittää

Pöytätennis sopii kaiken ikäisille! Pingis on mahtava peli ja se onkin huippusuosittu ympäri Suomen kouluissa, nuorisotiloissa, kodeissa sekä liikuntakeskuksissa. Pöytätenniksen perusidea ja säännöt ovat selkeitä ja peli soveltuukin hyvin kouluikäisestä ylöspäin. Altur Level malli on säädettävissä kolmeen eri korkeuteen, jotta pöytä ei olisi liian korkea kaikkein pienimmillekään pelureille.

Aktivoivaa tekemistä välitunneille! Välituntinsa aktiivisesti viettävät oppilaat ovat aktiivisia osallistujia myös oppitunneilla. Pöytätennis on mainio tapa saada niin ala- ja yläkoululaiset reippaasti tekemään yhdessä. Pelit ovat sopivan mittaisia esimerkiksi välitunneille ja useampi pääsee osallistumaan lyhyessäkin ajassa. Pingispöytä onkin erinomainen valinta liikkuvaan kouluun, johon halutaan aktivoivaa tekemistä välitunneille.  Laji on helppo lähestyä ja sitä pelaavat tytöt ja pojat.

Taittuu pieneen tilaan! Pingispöytää hankkiessa kannattaa huomioida tilan tarve pelin aikana sekä minkälaiseen tilaan peli mahtuu taitettuna. Enebe koulukäyttöön suunniteltu pöytä on mahdollista varastoida erittäin pieneen tilaan ja se kulkee vaivattomasti kuljetuspyörillä paikasta toiseen.

Käytä askartelupöytänä. Enebe Altur level pöytää suunniteltaessa on huomioitu, että se olisi mahdollisimman monikäyttöinen.  Voit helposti ja nopeasti irroittaa verkon ja kahta pöytälevyä voi käyttää esimerkiksi askartelupöytänä.

Espanjan pöytätennisliitto Eneben pingispöytiä. Espanjassa pingis on erittäin suosittu ja iso laji. Espanjan pöytätennisliitto suositteleen Eneben pingispöytiä. Tämä kertoo paljon näistä erittäin kestävistä ja laadukkaista pingispöydistä.

Tekniset tiedot
Koko: 274cm*152,5cm*76cm
Paino: 98kg
Laadukas säädettävä verkko
Pöytälevy: 18 mm MDF
Korkeudensäätö: mahdollista säätää kolmeen korkeuteen (76cm, 68, 64cm)

 • Pituus: 274 cm
 • Leveys: 152,5
 • Korkeus: Säädettävissä (64, 68 ja 76cm)
 • Paino: 98 kg
 • Takuu: 2-vuotta
 • Kolikkoautomaatti: Ei

Sinua saattaa kiinnostaa myös