Maahan ankkuroitavat pöytätennispöydät

MAAHAN ANKKUROITAVAT PÖYTÄTENNISPÖYDÄT

Maahan kiinteästi ankkuroitavat pöytätennispöydät sopivat täydellisesti kouluun, leirintäalueelle sekä esimerkiksi puistoihin. Pöydät ovat tarkoitettu ympärivuotiseen käytöön

Kiinteä pingispöytä tarjoaa aktiivista tekemistä läpi vuoden!

Kiinteät mallit - Maahan kiinteästi ankkuroitavat pöytätennispöydät

Garlando Garden Outdoor

Kiinteä Pöytätennispöytä Garlando Garden Outdoor

Garlando Garden outdoor on kiinteästi maahan ankkuroitava pöytätennispöytä julkiseen käyttöön. Kiinteä pöytä tarjoaa hauskaa tekemistä esimerkiksi taloyhtiön tai koulun pihalle!

Enebe New Z-Garden

Pingispöytä ulos - Enebe New Zeta Garden

Liikkuvaan kouluun!

Enebe New  Z-Garden on kestävä ympärivuotiseen ulkokäyttöön tarkoitettu virallisen kokoinen pingispöytä. Täydellinen valinta esimerkiksi koulun pihalle ja muihin julkisiin kohteisiin. Mallilla 10-vuoden takuu!

Betoninen Sport pingispöytä

Jämerä betoninen pöytätennispöytä Sport

Sport on jämerä Betoninen pingispöytä, joka sopii hyvin julkiseen käyttöön kuten puistoihin ja rannoille ympärivuotiseen käyttöön.  Tutustu Sport pingispöytään ja kysy lisää meiltä!

Enebe Z-Garden

Enebe Z-Garden maahan ankkuroitava pöytätennispöytä

Eneb  Z-Garden  on virallisen kokoinen maahan ankkuroitava pöytätennispöytä Täydellinen valinta niin taloyhtiön pihalle, nuorisoleirikeskuksiin, kouluihin ja leirintä-alueille.

Kiinteä pingispöytä sopii ympärivuotiseen ulkokäyttöön

Toimitamme ympärivuotiseen käyttöön sopivia maahan ankkuroitava pingispöytiä paljon kouluille, kunnille sekä kaikkiin kohteisiin missä halutaan nauttia pingiksestä ulkona.. Kiinteä ulkopingisspöytä kestää kovaa käyttöä ja suomen ankaria sääolosuhteita.  Valikoimissamme olevat pöydät on kestäviä ja erinomaisia pelata.  Pingis on nopea tempoinen laji ja se sopii täydellisesti ulkona pelattavaksi. Pöytätennis on helppo omaksua ja siksi se onkin todella suosittua esimerkiksi kouluissa.

  • Kiinteä pingispöytä on loistava hankita esimerkiksi koulun pihalle
  • Mallit on suunniteltu ympärivuotiseen ulkokäyttöön
  • Teräsverkko on kestävä
  • Pöydän pinta on säätäkestävää hartsilaminaattia

Useiden koulujen rehtorit, ovat kertoneet että ulkokäyttöön tarkoitettu pingispöytä on ollut erittäin hyvä hankinta.  Koulun pihalle asennettava pingispöytä motivoi liikkumaan välitunneilla sekä kouluajan ulkopuolellakin. Koulukäytössä peli tuo siis välitunneille oppilaille hauskaa liikunnallista tekemistä ja pelit ovat sopivan lyhyitä välitunneille. Hyvä asia on, että oppilaat jäävät pelamaan pingistä koulun jälkeenkin. Pienet kyläkoulut ovatkin sanoneet pöytä aktivoi koko kylää.

  • Pingis sopii täydellisesti liikkuviin kouluihin lajina
  • Helppo järjestää turnauksia: Viikkoturnaus,  Pariturnaus!
  • Pöytätennistä pelataan paljon kouluissa – aktivoi oppilaat pöydän avulla!

Kiinteän pingispöydän asentaminen

Pöydän asentaminen on helppoa ja nopeaa eikä tarvitse erillisiä perustustöitä.  Pöytä ankkuroidaan pöydässä olevista kiinnityskohdista maahan pulteilla esimerkiksi asfalttiin.  Pöytä ei tarvitse erillistä katosta, mutta jos valmis katos löytyy niin sitä kannatta hyödyntää. Katoksen alle sijoitettuna pöytätennispöytä pysyy siistinä, eikä sitä tarvitse puhdistaa esimerkiksi puiden lehdistä.  Asennuspaikaksi kannattaa valita hyvä tasainen alusta. Suositussa Enebe Z-Garden mallista löytyy korkeudensäätö mahdollisuus, minkä avulla pöytä on helppo asentaa hieman epätasaisemmallekkin alustalle.

Jos asennat pingispöytää  pihalle, missä ei ole asfalttia tai laatoitusta voi kiinnityksen hoitaa helposti upottamalla laattoja maahan ja kiinnittämällä pöydän niihin.

 

 

 

Pyydä tarjous