Biljardipöydät

Hanki biljardipöytä osoitteesta Pohjavirta.fi

Biljardipöydät

Löydä biljardipöytä valikoimastamme!

Biljardi on vuosisatoja vanha peli joka on erittäin suosittu laji kaikenikäisten keskuudessa. Biljardi on lajina tunnettu nykyisen kaltaisena jo 1600 luvulta saakka. Biljadipöytiä näkee niin kouluissa, nuorisotiloissa, baareissa kuin myös terasseilla. Suomalaisten asuntojen koko on kasvanut ja biljardipöytä löytyykin useista kodeista. Amerikasta tutut pelihuoneet ovat myös rantautuneet Suomeen ja moni hankki omaan pelihuoneeseen bilispöydän lisäksi muita pelipöytiä.

Biljardi on haastava peli joka vaatii pelaajalta tarkkuutta, hyvää keskittymiskykyä eikä matemaattinen lahjakkuuskaan ole haitaksi. Biljardi on lajina erittäin jännittävä ja sen pelaaminen on helppo oppia. Opettelemalla biljardin perus säännöt ja harjoittelemalla peruslyönnit voi peliä pelata kuka tahansa. Biljardipöydän ääressä haasteet eivät koskaan lopu kesken;  Aina voi kehittyä.  Erilaisten lyöntien harjoittelu ja uskallus kokeilla vaikeitakin lyöntejä kehittävät pelaajaa. Biljardia pelaavat käyttävät useita erilaisia pelitaktiikoita voittaakseen pelin. Pienikin virhe lyönnissä voi kääntää pelin täysin.

Kauttamme mallit sisä ja ulkokäyttöön!

Valikoimastamme löydät laadukkaat mallit sisä ja ulkokäyttöön.  Tutustu malleihin ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Mietitkö biljardipöydän hankintaa ja haluat kysyä meiltä lisää? Jätä yhteydenotto niin olemme sinuun yhteydessä!

Biljardipöytä mallit

Sardi Venus

Sardi Venus biljardipöytä

Sardi Venus on saatavilla 6, 7 ja 8 jalkaisena. Hyvä malli esimerkiksi nuorisotilaan ja kouluun

Sardi Pierrot

Valkoinen Sardi Pierrot biljardipöytä

Sardi Pierrot on korkeatasoinen  valkoinen kivibilis jota on saatavilla useina eri kokoina.

Garlando Consul

Biljardipöytä baariin - Garlando Consul

Garlando Consul on edustusluokan pöytä kolikkoautomaatilla. Täydellinen valinta kolikoilla toimivaksi biljardipöydäksi!

 Garlando Alexandra

Garlando Alexandra Biljardipöytä

Garlando Alexandra mallia on saatavilla 7-, 8- ja 9-jalkaisena. Malliin on saatavilla erillinen pöytälevy, jonka avulla pöytää voi käyttää vaikka kokouspöytänä.

Sardi Eagle

Biljardipöytä Sardi Eagle täydellisellä pelipaketilla

Sardi Eagle on laadukas italialainen kivilevyllinen biljardipöytä täydellisellä pelipaketilla. Kestävä ja hyvä valinta kouluun ja nuorisotilaan.

DPT Outback

DPT Outback on laadukas biljardipöytä ulkokäyttöön

Ulkomalli! DPT Outback sopii ulkokäyttöön. Täydellinen valinta niin kotipihan kuin ravintolan terassille, missä halutaan pelata biljardia.

Sardi Aladin

Sardi Aladin on pöytälevyllinen biljardipöytä

Sardi Aladin on tyylikäs italialainen bilispöytä johon on saatavilla pöytälevy. Mallia on saatavilla 6-, 7- ja 8 jalkaisena.

Garlando King

Garlands King biljardipöytä on kolikkoautomaatilla varustettu biljardipöytä

Garlando King on nimensä mukaisesti bilispöytien kuningas! Tämä kolikkoautomaatilla varustettu malli on erittäin hyvä valinta baariin.

Sardi Camping

Sardi Pool Camping on laadukas ulkobiljardipöytä kolikkoautomaatilla

Sardi Pool Camping on tyylikäs 7-jalkainen malli ulkokäyttöön. Kolikkoautomaatillinen malli sopii esimerkiksi terassille!

Sardi Pool

Sardi Pool biljardipöytä ravintolaan

Sardi Pool on tyylikäs tummanpuhuva biljardipöytä, jonka saa joko kolikoilla tai poleteilla toimivana.

Garlando Ambassodor

Kolikkotoiminen biljardipöytä Garlando Ambassodor

Garlando Ambassodor on tyylikäs kolikkotoiminen biljardipöytä – Edustava valinta esimerkiksi baariin.


Hanki laadukas biljardipöytä kauttamme!

Valikoimistamme löydät hyvännäköiset, kestävät ja hyvillä peliominaisuuksilla varustetut biljardipöydät.  Edulliset mallit on varustetu puualustalla, mutta useimmat valintaa tekevät päätyvät kivialustaiseen biljardipöytään. Valikoimissamme olevissa pöydissä on tukevat rakenteet ja ne on varustettu 100% varasosasaatavuudella. Pöytien kehittelyssä on otettu huomioon helppo huolto (Uuden veran asentaminen ja vallien vaihtaminen  sujuvat näppärästi) .

Valintana kivilevyllä varustettu malli on ehdottomasti paras. Suurimmassa osassa pöydistämme käytetään italialaista huippulaadukasta paksua erittäin tasaista kiveä, mikä antaa parhaan pelituntuman. Kivilevy onkin oikea valinta kun haluat kestävän ja hyvin pelattavan pelialustan.

 • Kivilevyllinen malli on ehdottomasti paras valinta

Runkomateriaaleina  käytetään paljon jalopuuta, MDF:ää ja lastulevyä.  Jalopuu ja MDF ovat runkorakenteina kestävimmät ja halvista pöydissä käytetään usein lastulevyä. Pintamateriaalina parhaan näköinen on lakattu jalopuu. Lakkapinta on todella kaunis, mutta se ei kestä iskuja kovinkaan hyvin. Siihen tuleekin helposti jälkiä. Paras valinta  pintamateriaaliksi kovaan käyttöön (esimerkiksi kouluun, nuorisotilaan, kerhotilaan) on laminoitu mdf joka kestää pitkään kovassakin käytössä.

Kovassa käytössä verka kuluu. Hyvä ja kestävä verka valinta on sopivalla villan ja nailonin suhteella varustettu verka. Se antaa hyvän pelattavuuden, mutta kestää kumminkin käytössä.

Biljardipöydät sisä- ja ulkokäyttöön

Löydät kauttamme mallit sisä ja ulkokäyttöön!

Biljardipöytä valikoimassamme on pöytiä sisälle tarkoitettujen mallien lisäksi ulkokäyttöön. Valikoimastamme löydät hyvän mallin niin nuorisotilaan kuin esimerkiksi kolikoilla toimivan mallin ravintolan terassille ulkokäyttöön. Ulos tarkoitetut mallit on valmistettu säänkestävistä materiaaleista. Verka on säänkestävää eikä pieni sadekuuro ole haitaksi.  Ulkomalleihin tulee erillinen muovihuppu, mikä pitää pelialustan puhtaana lehdiltä ja lialta.

 • Ulkobiljardipöydät ovat suosittuja Camping alueilla, leirikeskuksissa kuin ravintoloiden terasseilla.
 • Löydät meiltä hyvät mallit pelipaketilla koulu, nuorisotila kuin toimistokäyttöön
 • Muovihupulla suojaat ulkopöydän lehdiltä ja muulta lialta. Näin se on aina pelivalmis kun haluat pelata!

Biljardi tarjoaa hauskaa tekemistä ravintolan asiakkaille kuin työntekijöille tauolle toimistoon. Kysy eri malleista – kerromme mielellämme lisää!

Vapaasti pelattavat ja kolikoilla toimivat

Valikoimissamme on sekä vapaasti pelattavat kuin kolikoilla toimivat biljardipöydät. Useat Baarit sekä ravintolat vuokraavat biljardipöydän ja menettävät samalla suuren osan pöydästä tulevasta tuotosta suoraan pöytää vuokraavalle yritykselle. Vuokraukselle hyvä vaihtoehto on hankkia oma laadukas kolikkoautomaatilla toimiva pöytä. Se maksaa itsensä nopeasti takaisin ja biljardipöydän huolto on järjestettävissä suoraan huoltoja tekevän yrityksen kautta

 • Omaksi hankittu kolikkoautomaatilla varustettu pöytä maksaa nopeasti itsensä kun pöydästä tulevasta tuotosta ei katoa osaa vuokraavalle yritykselle
 • Huolto järjestyy kauttamme

Vapaasti pelattavat mallit hyvä valinta kouluun, nuorisotilaan ja vaikka toimistoon.  Useisiin malleihimme on saatavilla kansilevy mikä mahdollistaa pöydän käyttämisen vaikka yrityksen kokouspöytänä kun sitä ei pelata.

 • Kansilevy  mahdollista pöydän käyttämisen esimerkiksi toimistossa kokouspöytänä tai koulussa askartelupöytänä

Löydät malleja joita on saatavilla pusseilla tai kouruilla. Kouruilla varustetut ovat hieman kalliimpia. Niissä pallot palautuvat kourua pitkin eikä niitä tarvitse erikseen kerätä.

Pöydän koko

Mietitkö minkä kokoinen biljardipöytä sopii käytössä olevaan tilaan?

Käytössä oleva tila vaikuttaa oleellisesti siihen valittavan biljardipöydän kokoon. Ostamista suunnittelevan on hyvä mitata käytettävissä oleva tila. Muista huomioida myös huonekalut ja kaikki muut esineet jotka voivat tilassa olla biljardikepin tiellä.  Biljardipöydän korkeus on noin 74-80cm ja alle 80cm korkeat esineet eivät ole kepin edessä.

Hyvä perinteinen tapa laskea biljardipöydän vaatima tila on käyttää kaavaa:

 • 2x biljardikepin pituus+pöydän leveys.
 • 2x biljardikepin pituus+pöydän pituus.

Esimerkiksi täysimittaisen 9 -jalkaisen biljardipöydän (koko 254 cm x 127 cm) vaatima tila 145cm kepeillä on siis

 • Leveys: 2x145cm+127cm= 417cm
 • Pituus: 2x145cm+254cm = 544cm

Täysikokoinen 9-jalkainen vaatii siis reilun 22,6m2 tilan.  Pienemmillä 6- ja 7-jalan pöydillä voi pelata myös lyhemmillä 125cm, 130cm, 135cm kepeillä, mikä vaikuttaa vaadituun tilaan.

Täysimittainen pöytä antaa tietysti parhaan pelituntuman, mutta liian pieneen tilaan sitä ei kannata ahtaa. Kysy meiltä rohkeasti lisää mikäli mietit jonkin tietyn koon hankkimista.

Biljardipöydän huolto

Biljardipöydän huoltaminen lisää sen käyttöikää huomattavasti. Pöydissämme on huomioitu se että ne on helppo huoltaa. Huollon voi tarvittessa tilata kauttamme tai voit käyttää biljardihuoltoa tekevää yritystä huoltamisessa. Kerromme miellämme lisää pöydän huoltamisesta!

Pohjavirralta löydät biljardipöydät sisä- ja ulkokäyttön