Ilmakiekko Garlando Speedy

Kun etsit Suomen parasta ilmakiekkopöytää

Home » Ilmakiekko » Ilmakiekko Garlando Speedy

Ilmakiekko Garlando Speedy

Suomen paras ilmakiekkopöytä!

Kaikki tietävät, että Garlando valmistaa maailman parhaita pöytäfutispöytiä, mutta tiesitkö, että Garlando myös valmistaa maailman parhaita ilmakiekkopöytiä.

Kun olet hankkimassa käyttöösi ilmakiekkopöytää on tärkeää huomioida hyvän ulkonäön lisäksi myös kestävyysominaisuudet.

Ilmakiekko on suosittu peli kaikenikäisten keskuudessa ja pelaaminen on erittäin helppoa ja koukuttavaa. Kun jossain on ilmakiekkopöytä pelattavana niin on jono yleensä taattu.

Garlando Speedy on markkinoiden parhaita ilmakiekkopöytiä. Kun kaipaat kestävää ilmakiekkopöytää kovimpaankin käyttöön niin tämä  malli on silloin oikea valinta sinulle. Äärimmäisen vahva runkorakenne tekee pelistä miellyttävän pelata. Garlando Speedy painaa 320 kg, joten pysynee paikallaan isojenkin poikien pelatessa.

Garlando Speedy ilmakiekkopöydässä on runsaasti erilaisia säätömahdollisuuksia, vaativimpaankin käyttöön. Voit mm. säätää peliajan pituuden, moneenko maaliin asti pelataan, paljonko yksi peli maksaa ym. Tässä pöydässä on pieniä upeita yksityiskohtia, kuten pelialueen yläpuolella oleva neonvalo raide. Tämä tuo oikean tunnelman hieman hämärään tilaan.

Garlando Speedy pöydässä on jalat, joissa on korkeusäätö mahdollisuus. Mikäli lattiasi ei ole täysin suora niin saat säädettyä pöytäsi helposti tasapainoon.

Tekniset tiedot

Pelialueen koko: 210 x 110 cm

Paino: 320 Kg

Pöydän koko: 234 x 134 cm

Suositeltava tila: 350 x 150cm