Bonzini

Ranskalainen pöytäjalkapallopöytien huippuvalmistaja

Bonzini on ranskalainen erittäin laadukkaiden pöytäjalkapallopöytien valmistaja.

Vuodesta 1952 lähtien Bonzini on valmistanut pöytäjalkapallopöytiä, jotka kestävät vuosikymmeniä kovaa käyttöä. Pöytiin käytetään ainoastaan laadukkaimpia materiaaleja parhaan keston saamiseksi. Pöytiin on saatavilla 100% varaosasaatavuus.

  • Tuotteet

Pöytäjalkapallo Bonzini B90 ITSF

Pöytäjalkapallo Bonzini B90 ITSF

Katso lisää
Bonzini Stadium pöytäjalkapallo

Bonzini Stadium pöytäjalkapallo

Katso lisää
Pöytäjalkapallo Bonzini B60 kolikkoautomaatilla

Pöytäjalkapallo Bonzini B60 kolikkoautomaatilla

Katso lisää

Bonzini on ranskalainen erittäin laadukkaiden pöytäjalkapallopöytien valmistaja. Vuodesta 1952 lähtien Bonzini on valmistanut pöytäjalkapallopöytiä, jotka kestävät vuosikymmeniä kovaa käyttöä. Pöytiin käytetään ainoastaan laadukkaimpia materiaaleja parhaan keston saamiseksi. Pöytiin on saatavilla 100% varaosasaatavuus.

Bonzini ei ole tunnettu ainoastaan kestävyydestään. Monet huippupelaajat kehuvat Bonzini pöytiä erinomaisesta pallokontrollista. Se tekee pelistä kiehtovaa ja takaa suosion, joka lajin ympärillä on maailmanlaajuisesti. Vuosittain järjestettävissä pöytäjalkapallon mm-kisoissa virallisena kisapöytänä käytetään mm. Bonzinin B90 ITSF pöytää. Kansainvälinen pöytäjalkapalloliitto tekee tiivistä yhteistyötä parhaiden valmistajien kanssa, johon myös Bonzini kuuluu.

Bonzinin valikoimasta löytyy klassikoksi muodostunut B60 malli, josta löytyy mm. kolikkoautomaatti. B60 mallia on valmistettu vuodesta 1959 lähtien suurella menestyksellä. Tämä klassikkopöytä onkin erityisen suosittu malli mm. ravintolakäytössä.

Pöytäjalkapallopöytiä käytetään koko ajan enemmän yritysten mainosvälineenä ja viihdykkeenä asiakkaille sekä omalle henkilökunnalle.Tällöin kannattaa harkita hankkiiko pöydän perusväreillä vai kustomoiko sen esimerkiksi omaa brändiä tukemaan. Yleisimmät Bonzinin pöytäjalkapallomallit on mahdollista saada yrityksen omilla väreillä ja logoilla varustettuna.