Pohjavirta > Uncategorized > Sardi Subbuteo Gamer jalkapallopeli

Sardi Subbuteo Gamer jalkapallopeli

Lataa Tuote-esite


Sardi Subbuteo Gamer jalkapallopeli
Jalkapallopeli pienoiskoossa on superhauskaa!
Subbuteo on pöydällä pelattava jalkapallopeli, jossa pelataan pienoiskoossa olevilla pelaajahahmoilla. Pelin säännöt mukailevat mahdollisimman paljon oikeata jalkapallopeliä ja se onkin erittäin hyvää taukoviihdettä työpaikoille, kouluihin ja nuorisotaloihin. Peli on helppo ja koukuttava vaihtoehto muille pelipöydille ja se sopii kaiken ikäisille.

  • Tukeva MDF-runko
  • Tyylikäs muotoilu!
  • Erikoisnopea puuvillainen pelipinta!
  • Erittäin hauska peli. Sopii hyvin kouluihin ja nuorisotiloihin!

Lisätiedot

 

Subbuteo jalkapallopöytä on näppärän kokoinen ja mahtuukin moneen pelihuoneeseen. Rungon pituus on 150cm ja leveys 100cm. Peliä hankkiessa on tärkeää muistaa, että joka puolella on tilaa kiertää pöytä. Gamer pöydän runko ja jalat ovat tukevaa mustaksi maalattua MDF:ää. Jalat ovat taittuvat, joten sen saa varastoitua pieneenkin tilaan pelien päätyttyä.

Subbuteo jalkapallopeli on saanut alkunsa 1940-luvulla Euroopassa. Se on sittemmin levinnyt ympäri maailman ja sitä pelataan paljon niin kilpa- kuin harrastetasolla.Tekniset tiedot:

Mitat: 155 x 100cm
Korkeus: 82cm
Reunan korkeus: 10cm
Rungon väri: musta, valkoinen tai sininen
Pelikentän väri: vihreä
Pelivälineet: 2 joukkueellista pelaajia, 4kpl pelipalloja, 2kpl metallisia maalivahteja, 1kpl kiillotusliina sekä 1kpl ajanottokello

Sinua saattaa kiinnostaa myös