Pohjavirta > Pöytäjalkapallo > Sardi Pettersson vauhtipallo

Sardi Pettersson vauhtipallo

Superhauskaa tekemistä kouluun ja nuoristotilaan!

Yksinkertaisen nerokas jalkapallopeli – Kenellä on teidän koulun paras peliäly ja nopeimmat refleksit?

Sardi Pettersson on uusi kestävä pelipöytä, joka koukuttaa pelaajat ensilyönnistä lähtien. Italialaisen Sardin valmistama jalkapallopöytä on suunniteltu nuoriso- ja koulutilojen käyttöön.

Pelin idea on  yksinkertainen ja koukuttava: Pidä oma maali puhtaana ja vedä tarkka kuti vastustajan maaliin. Pettersson muistuttaa ulkonäöltään pöytäfutispöytää ja on kuitenkin peli-idealtaan lähempänä ilmakiekkoa. Erinomainen valinta koulu ja nuorisotiloihin!

 • Mahtuu pieneen tilaan: Sardi Pettersson pöytä voidaan sijoittaa seinän viereen ja se vie tilaa ainoastaan 155x68cm!
 • Superhauskat vauhdikkaat pelit: Nopeat pelit sopivat erinomaisesti välituntiaktiviteetiksi ja lisämään mukavaa yhteistä tekemistä!
 • Euroopassa valmistettu laadukas pelipöytä:  Sardi on Italialainen pelipöytävalmistaja, joka on valmistanut pelipöytiä vuodesta 1948.
 • Suunniteltu koulu ja nuorisotilakäyttöön:  Tuo mukavaa täysin uutta aktiivista tekemistä kouluihin ja nuorisotiloihin!

Pyydä tarjous!

 

Lataa Tuote-esite


Lisätiedot

Aktiivista superhauskaa tekemistä koulu- ja nuorisotiloihin!

Vauhtipallo on superhauska pelipöytä koulu ja nuorisotiloihin

Sardi Pettersson vauhtipalloa pelataan päädyistä ja se onkin helppo sijoittaa esim seinän viereen

Koulu- ja nuorisotiloihin suunniteltu kestävän pelipöydän on valmistanut Italialainen pelipöytävalmistaja Sardi. Sardi on Italialainen laadukkaiden pelipöytien valmistaja joka on valmistanut pelipöytiä vuodesta 1948 asti.  Sardin valmistamia pelipöytiä on toimitettu satoja ja satoja kovaan julkiseen käyttöön. Aktiivista ja hauskaa tekemistä kouluun tai nuorisotilaan Sardi Pettersson on yksinkertaisen hauska pelipöytä koulu ja nuorisotiloihin. Pöydän koko on ainoastaan 155x68cm, eli se on helppo sijoittaa mihin tahansa tilaan. Pöytää pelataan päästä ja se onkin helppo sijoittaa esimerkiksi koulun käytävälle, eikä pienen nuorisotilan tarvitse murehtia ettei pöytä mahtuisi nuorten pelattavaksi. Sardi Pettersson pelipöydän ideana on olla vastustajaa nopeampi, tarkempi ja pitää oma maali puhtaana täydellisellä maalivahtipelillä. Peli vaatii pelaajalta nopeutta, tarkkuutta ja nopeita reagointeja nopeissa pelitilanteissa!

Pieneen tilaan sopiva pelipöytä

 

Useissa koulu- ja nuorisotiloissa pelipöytien hankkimisen estää pienet tilat. Sardi Pettersson vauhtipallon suunnittelussa on otettu huomioon pieni tilan tarve. Pelin koko on  155x68cm, Pelipöytää pelataan päädyistä ja se onkin helppo sijoittaa seinän viereen pelattavaksi. Peli sopii siis sijoitettavaksi esimerkiksi koulun käytävälle tai

Tekniset tiedot:

 • Tuotekoodi: SA-VPP
 • Koko: 155x68cm
 • Takuu: 5-vuotta
 • Korkeus: 90cm
 • Paino: 40kg
 • Jaloissa korkeudensäätö
 • Käyttökohteet: Alakoulut, Yläkoulut, Lukiot, Ammattiopistot, Ammattikorkeakoulut, Yliopistot, Nuorisotilat, Kahvilat, Toimistot

Sinua saattaa kiinnostaa myös