Pohjavirta > Pöytäjalkapallo > Pöytäjalkapallo Sardi Baby lasikannella

Pöytäjalkapallo Sardi Baby lasikannella

Sardi Baby on päiväkotikäyttöön suunniteltu lasikannellinen pöytäjalkapallopöytä. Pöytä on suunniteltu siten että pallot viedään erillistä käytävää pitkin pelikentälle ja lasikansi pitää pallot tallessa. Tämä tekee Sardi Baby pöydäfutiksesta erinomaisen valinnan pienemmille pöytäjalkapallon ystäville!

Sardi on valmistanut Pohjois-Italiassa pöytäjalkapallopöytiä jo vuodesta 1947.  Malleissa yhdistyy erinomainen pelattavuus ja kestävyys. Sardi Baby on suunniteltu yhteistyössä Sardin kanssa päiväkotien tarpeeseen saada laadukas pöytäjalkapallopöytä, missä lapset eivät pääse palloihin käsiksi. Sardi Baby on kahden pelaanjan lasikannellinen pöytäfutis jossa pallot viedään erillistä käytävää pelikentälle ja pallot eivät pääse katoamaan. Pöytä ei tarvitse siis valvontaa suljetun järjestelmän ansiosta!

 

Lisätiedot

Asennus

Tekniset tiedot

Sardi baby on kestävä päiväkotikäyttäöön suunniteltu lasikannellinen pöytäfutis .

Pohjois-Italialainen Sardi on valmistanut pöytäjalkapallopöytiä vuodesta 1947. Sardi baby on suunniteltu päiväkotikäyttöön:  lasikansi pitää pelialueen puhtaana ja varmistaa että pallot pysyvät tallessa. Malli on suljettu: pallot vienään erillistä käytävää pitkin kentälle eikä niihin pääse käsiksi. Malli on saatavilla pirteän sinisenä sekä punaisena: värit sopivat hyvin päiväkoteihin ja tuovat pirteän elementin minkä parissa viihdytään!

Sardi Baby on italiassa valmistettu laadukas pöytäjalkapallopöytä , joka on suunniteltu tarjomaan hauskaa tekemistä pöytäfutiksen ääressä alle kouluikäisille lapsille. Se on täydellinen valinta päiväkoteihin, pienten lasten kerhoihin sekä erilaisiin lasten leikkipaikkoihin tarjoamaan pienille lapsille superhauskaa puuhaa turvallisen pöytäjalkapallon ääressä!

 

Suosittelemme tätä mallia päiväkoteihin!

Pallot tuodaan pelikentälle erillistä käytävää pitkin. Lasikansi sulkee järjestelmän ja pitää pallot tallessa. Useissa päiväkodeissa on havaittu että lapset rakastavat pöytäfutiksen pelaamista mutta pallot estävät pöydän ostamisen. Pallot katoavat ja voivat aiheuttaa vaaratilanteita.. Sardi baby onkin vastaus päiväkotien tarpeeseen: Turvallinen pielille lapsille suunniteltu pöytäjalkapallopöytä jonka palloihin ei pääse käsiksi.

 • Päiväkoteihin, pienten lasten kerhoihin sekä erilaisiin lasten leikkipaikkoihin tarjoamaan pienille lapsille superhauskaa puuhaa
 • Särkymätön lasikansi pitää pelikentän puhtaana
 • Pallot tuodaan pelikentälle käytävää pitkin ja näin pallot pysyvät tallessa. Ei enään kadoksissa olevia palloja!
 • Lasikansi vaimentaa ääntä.

Sardi Baby pöytäjalkapallopöydän asentaminen on helppoa ja nopeaa. Malli toimitetaan melkein valmiiksi asennettuna ja sinun tarvitsee ainoastaan asentaa jalat, pelaajatangot sekä metallinen käytävä jota pitkin pallot kuljetetaan pelikentälle pelattavaksi.

Asentaminen

 1. Kiinnitä säätötassut jalkoihin ja jalat pelipöydän runkoon
 2. Irroita lasi ja asenna pelaajatangot paikoilleen.
 3. Kiinnitä lasi takaisin paikoilleen
 4. Irroita pelipöydän alta 6 ruuvia ja kiinnitä pelipöydän metallinen käytävä pelipöydän runkoon
 5. Aloita pelaaminen!

Italialaisen Sardin pelipöytien asentaminen on helppoa ja vaivatonta. Asentamiseen kannattaa varata 30-40min aikaa.

 • Pituus: 80 cm
 • Leveys: 46 cm
 • Takuu: 5-vuotta
 • Kolikkoautomaatti: Ei

Yhteensopivat tuotteet

Sinua saattaa kiinnostaa myös