Pingismailat

Kestävät pingismailat kovaan käyttöön!

Valikoimastamme löydät laadukkaat pingismailat kovaan käyttöön. Hyvä ja kestävä pingismaila on hyvä valinta koulu- ja nuorisotilakäyttöön, missä pingistä pelataan paljon!

Suodata tuotteita
Pingismailasetti Garlando Tempest 10kpl

Pingismailasetti Garlando Tempest 10kpl

  • Koulu ja nuorisotilakäyttöön
  • 10kpl edullinen paketti!
Katso lisää
Katso lisää
Pingismailasetti Garlando Arrow 10kpl

10kpl paketti mailoja!

Pingismailasetti Garlando Arrow 10kpl

  • Koulu ja nuorisotilakäyttöön
  • 10kpl perusmailoja halvalla
Katso lisää
Katso lisää
Pingismaila Setti Stiga flow

Pingismaila Setti Stiga flow

Katso lisää
Pingismaila Heblad sisä ja ulkokäyttöön (4kpl+2palloa)

Pingismaila Heblad sisä ja ulkokäyttöön (4kpl+2palloa)

Katso lisää

Hyvä pingismaila tekee pelaamisesta hauskaa

Kestävät pingismailat kovaan käyttöön!

Pingis on yksi koulujen ja nuorisotilojen pelatuimpia pelejä!  Kova käyttöaste vaatii varusteilta hyvää kestävyyttä.  Valikoimastamme löydät laadukkaat pingisvarusteet kovaan käyttöön. Valikoimassamme on hyvin koulu- ja nuorisotilakäyttöä kestävät pingismailat, pingispallot, verkot sekä muut varusteet.

  • Edulliset pingispallosetit
  • Kestävät komposiittipingismailat
  • Pingisverkot (eri kiinnityksellä)

Hyvät varusteet tekevät pelaamisesta mukavaa ja kun varusteet on valittu oikein niin niitä ei tarvitse olla jatkuvasti uusimassa.

Pingismaila

Miten valita pingismaila

Tärkeimmät kysymykset, joihin kannattaa selvittää vastaus ennen pingismailan valintaa:

1.

Pelaajan taso?

Pingismaila hankkivankannattaa miettiä ensimmäisenä oma taso / mailoilla pelaavien pelaajien taso. Aktiiviharrastaja haluaa yllättää vastustajan kovilla kierteillä ja vasta-alkaja arvostaa hyvää pallokontrollia ja hidasta peliä.

2.

Aloittelijan maila?

Aloittelijan ei kannata valita heti pingismailaa isolla nopeusluokalla vaan valita maila hyvään pallokontrollillia . Hidas hyvällä pallokontrollilla varustettu maila sopii aloittelijalle ja tekee pingiksen harjoittelusta mukavaa

3.

Harrastaja?

Pingistä jo hieman pelanneen pingisharrastajan kannattaa suunnata valinta hieman kovempaan mailaan, joka lisää nopeutta lyöntipeliin kehittäen hyökkäypeliä. Lisäämällä mailan nopeutta ja hankkimalla mailan jolla saa aikaan hyviä kierteitä kehität peliäsi!

4.

Aktiivinen harrastaja / Kilpailija?

Aktiivinen pingisharrastaja ja kilpakäyttöön pingismailaa hankkiva pingispelaaja osaa arvostaa kovaa lyöntipeliä ja sitä että mailalla saa kunnollisen kierteen palloon. Hyvällä kilpailukäyttöön sopivalla kovalla pingismailalla on kiva kiusata vastustajaa kovilla kierrelyönneillä ja iskeä palloa tarkasti kulmiin

8.

Pingismailan päällyste?

Mailan päällyste
Pingismailan päällysteen paksuus ja pinnan ominaisuudet vaikuttavat mailan peliominaisuuksiin ja kestävyyteen. Päällyste on kumia ja se vaikuttaa huomattavasti pallon kierteeseen sekä nopeuteen. Päällysteessä on näppylöitä jotka vaikuttavat näihin ominaisuuksiin. Päällyste asennetaan mailaan joko siten että näppylät ovat ulkopuolella tai sisäpuolella.

5.

Pingismaila ulkokäyttöön?

Pingispöytä hankitaan usein esimerkiksi koulun pihalla ovan pingispöytää varten tai niitä säilytetään kosteassa varastossa.. Puumailat eivät kestä kosteutta ja ulkona pingistä pelaavan kannattaakin hankkia ulkokäyttöön soveltuva pingismaila. Ulkokäytöön soveltuvat mailat on valmistettu muovista ja pelipinta on suunniteltu kestämään ulkokäytössä.

9.

Varren materiaali?

Pingismailan varsi valmistetaan usein liimapuusta tai muovista. Puumailoissa käytetään puulaatuina kovia puumateriaaleja joilla palloon saadaan nopeutta. Muoviset / komposiittimailat ovat yleensä tarkoitettu ulkokäyttöön ja ovat puumailoja kestävimpiä.

6.

Kova käyttö / Koulut / Nuorisotilat?

Kovaan käyttöön soveltuvat mailat
Koulu ja nuorisotila käyttöön hankittavat pingismailat ovat todella kovassa käytössä ja niillä pelataan todella paljon. Nuorten käytössä mailoja kuluu ja siksi kestävä ulkomaila on paras vaihtoehto. Se on perinteistä puumailaa huomattavasti pitkäikäisempi ja esimerkiksi Stiga Flow pingismaila on hyvä valinta kovaan käyttöön.

10.

Mailan istuvuus omaan käteen?

Pingismailojen ergonomiaa on vuosien aikana panostettu ja ne istuvat yleensä hyvin käteen. Mailan varsia on anatomisesti muotoiltuja, suoria sekä koveria. Mailan kahvan tulee istua hyvin.

Muita kysymyksiä?

Ota yhteyttä sähköpostitse tai chatin kautta, vastaamme mielellämme.

Kysy lisää pingismailoista ja varusteista

Chatin kautta

tai soita 050-3715260