Pohjavirta > Pöytäjalkapallo > Pöytäjalkapallo Sardi Phenix

Pöytäjalkapallo Sardi Phenix

Design pöytäfutis Sardi Phenix

Sardi Phenix pöytäfutis on tehty hyödyntäen viimeisintä nanoteknologiaa italian parhaiden pelipöytä suunnittelijoiden avulla.  Sardi on italialainen pelipöytien valmistaja joka on valmistanut pöytäjalkapallopöytiä jo vuodesta 1950.  Phenix on suunniteltu Milanon 2016 Design viikkoa varten (Design Week on Salone del Mobile, Milano). Milano on muodin ja suunnittelun pääkaupunki ja design-viikko on kuuluisa eri suunnittelijoiden taidonnäytteistä.

  • Sardi Phenix suunniteltiin Milanon Design-viikolle
  • Pelaa tyylikkäästi, pelattavuudesta tinkimättä
  • Teleskooppitangot ovat turvalliset

Pyydä tarjous tästä pelipöydästä!

Lisätiedot

Muotoilun taidonnäyte. Sardi Phenix pöytäfutis on todellakin italialaisen muotoilun taidonnäyte. Tässä erittäin tyylikkäässä ja näyttävävässä italialaisessa pöytäjalkapallopöydässä yhdistyvät pintamateriaaleissa käytetyt uusinta teknologiaa hyödyntävät materiaaliratkaisut, näyttävä ulkonäkö sekä uskomattoman hyvä pelattavavuus. Tämä Desing-pöytäfutis on hyvä valinta paikkoihin joissa rakastetaan pöydäjalkapallon pelaamista ja halutaan että pöytä myös näyttää erittäin hyvältä. Sardi Phenix sopiikin erinomaisesti esimerkiksi edustustiloihin, design-taloihin, ravintoloihin ja toimistoihin. Hyvä valita siis kaikkiin kohteisiin, joissa halutaan pöydältä näyttävyyttä ja arvostetaan hyvää pelattavuutta.

Sardi Phenix pöytäjalkapallopöydässä hyödynnetään nanoteknologiaaViimeisimmät nanopintamateriaalit viimeistelevät tämän näyttävän pöydänUlkopinta hyödyntää Fenix NTM nanoteknologiaa. Fenix NTM on innovatiivinen nanoteknologiaa hyödyntävä kestävä pintamateriaali. Tämä nanopinta tarjoaa erittäin hyvän suojan naarmuilta ja se on erittäin helppo puhdistaa.  Arpa Laminate yrityksen valmistama pinnoite on myös hygieeninen , helppo puhdistaa, hometta kestävä sekä vettä hylkivä. Täydellinen pinnoite siis pöytäjalkapallopöytiin, joiden pintojen tulee kestää kovaakin kulutusta.

Italiassa valmistettu laadukas pelipöytä. Sardi on tunnettu pelattavuudeltaan erittäin hyvistä pöytäjalkapallopöydistä. Phenix ei ole poikkeus, vaan suunnittelussa on otettu huomioon nimenomaan hyvä pelattavuus. Italialainen pöytäjalkapallo suosii nopeita pelejä ja Phenix tarjoaakin nopean pelikentän joka on parhaimmillaan pelaajalle joka suosii italialais-tyylistä suoraa hyökkäyspeliä.

Tekniset tiedot

  • Paino: 60kg
  • Koko: 149x76x90cm
  • Pelaajat: Teleskooppi
  • Pelaajien väri: Hopea / Kulta

Sinua saattaa kiinnostaa myös