Darts-taulut

Darts-taulut, -tikat ja tarvikkeet

Löydät kauttamme laadukkaat Unicornin Darts-taulut. Unicorn on valmistanut darts tauluja vuodesta 1937. Unicornin yli 70 vuoden kokemus dartsin alalta takaa sen, että taulut ovat erittäin laadukkaita ja tehty kestämään. Unicorn onkin tunnettu darts-merkki ja sitä käytetään yleisesti maailmalla darts-kisojen kisatauluna.

Unicorn Eclipse Pro Darts-taulu

Valitse Unicorn

Valitsemalla Unicornin darts-taulun varmistat ,että nautit pelaamisesta ja voit olla varma että, darts-taulusi on kestävä ja laadukas.

Meiltä saat:

  • darts-taulut
  • darts-tikat
  • tarvikkeet

Darts mallimme

Vasemmalta valikosta löydät myynnissä olevat darts-taulut ja darts-tikka setit. Tutustu malleihin tarkemmin. Jos sinulla herää kysyttävää darts tuotteista, kysy rohkeasti lisää tuotteesta meiltä. Löydät kauttamme kattavan valikoiman Unicornin darts-tauluja, darts-tikkoja ja tarvikkeita. Kysyä voit yhteydenottolomakkeella jonka löydät täältä!

Darts-taulujen ja tikkojen tilaaminen

Tilauksen darts-tuotteistamme voit jättää yhteydenottolomakkeen kautta. Voit myös soittaa meille ja tilata tuotteita ( 050-3715260 tai 050-3719033). Tutustu darts tuotteiden tilausehtoihiin ennen tilausta tästä. Lähetämme sähköpostiisi maksuohjeet tilauksen jälkeen.

Darts-taulun asentaminen ja säännöt

Darts-taulun asentamiseen löydät tarkemmat ohjeet tästä! Jos kaipaat darts-pelin sääntöjä niin kannattaa tutustua paremmin tänne.