Biljardikepit

Biljardikepit biljardin pelaamiseen

Toimitamme biljardikepit biljardiin sekä muut biljardivarusteet biljardin pelaamiseen. Tutustu valikoimaan ja pyydä tarjous!

Suodata tuotteita
Biljardikeppi Sardi Outdoor

Kestävä

Biljardikeppi Sardi Outdoor

 • 145cm pitkä biljardikeppi
 • Soveltuu sisä ja ulkokäyttöön
 • Kestävä valinta koulu- ja nuorisotilakäyttöön
Katso lisää
Katso lisää
Biljardikeppi 140cm

Biljardikeppi 140cm

Katso lisää

HYVÄ BILJARDIKEPPI TEKEE PELAAMISESTA HAUSKAA

Löydä hyvä biljardikeppi kauttamme!

Biljardi vaatii hyvät välineet ja hyvä keppi on yksi perusasioista mikä tulee olla kunnossa. Valikoimistamme löydät hyvät edulliset peruskepit kuin tasokkaat prokepit.

 • Hyvät  biljardikkepit eri pituisina sisä ja ulkokäyttöön
  • Biljardikepin normaalipituus on 140-147cm
  • Lyhyemmät >140cm kepit sopivat hyvin pieniin tiloihin
 • Valikoimasta löydät edulliset kepit koulu- ja nuorisotiloihin

Kalliimmat prokepit valmistetaan kovista puulajeista kuten vaahtera.  Halpojen peruskeppien valmistusmateriaalina on yleensä rami. Biljardikepistä kannattaa pitää hyvää huolta, sillä puu on materiaalina aina herkkä niin kosteus- kuin lämmönvaihteluille. Muista siis hankkia biljardikepille hyvä keppiteline, jossa sitä on hyvä säilyttää. Telineessä biljardikeppi ei  pääse vääntymään kieroksi, kuten usein seinää vasten jätetyille kepeille käy.

Kysy tarjousta kepeistä tai soita! Kerromme mielellämme lisää!

Biljardikepin hankinta

Biljardikepin hankinta

 

 

Biljardikepin ostajan ABC

Biljardikeppejä valmistavia yrityksiä on todella paljon ja biljardikeppiä etsivä kohtaakin usein ongelman: Millaisen biljardikepin hankkisin? Biljardikepin valinta ei ole useinkaan helppoa. Biljardikepin hinta määräytyy niin valmistajan kuin kepissä käytetyn materiaalin perusteella. Käsityönä valmistetut kepit saattavat maksaa useita tuhansia euroja kun taas halvan peruskepin saa jo parillakin kympillä. Materiaalina kalliissa biljardikepissä käytetään vaahteraa kun taas halvoissa kepeissä yleisin käytettävä puulaji on Ramin.

Yksi vai kaksiosainen keppi?

Biljardisaleilla näkee paljon yksiosaisia keppejä. Kaksiosanen biljardikeppi menee nimensä mukaisesti kahteen osaan. Kaksiosainen keppi koostuu siis kahdesta osasta. Kepin etuosaa kutsutaan Shaftiksi ja peräosaa putiksi. Kaksiosainen keppi on helppo ja vaivaton kuljettaa ja ottaa mukaan biljardisalille.

 • Kaksiosainen keppi on helppo kuljettaa biljardisalille
 • Varmista että pystyt vaihtamaan kepin tipin

Keppiä hankkivan kannattaa katsoa, että kepissä on vaihdettava tippi. Kepin tippejä on niin metallikierteellä, kuin muovikierteellä.

Halpa vai kallis?

Kallis ei ole aina paras vaihtoehto

Kalliit biljardikepit valmistetaan suurimmaksi osaksi käsityönä ja kepin valmistus voi viedä vuosia. Kalliimmissa kepeissä käytetään materiaalina eri jalopuita (useimmin Vaahteraa) ja millintarkan lopputuloksen saamiseksi kepin puumateriaalia saatetaan kuivattaa vuosia parhaan lopputuloksen saamiseksi.

 • Kouluissa ja nuorisotiloissa paras vaihtoehto on puinen peruskeppi
 • Pieniin tiloihin kannattaa hankkia hieman lyhyempi keppi niin pelaaminen onnistuu paremmin

Kallis biljardikeppi ei välttämättä ole se paras vaihtoehto  biljardia aloittelevalle. Aloittelijalle  sopii hyvin halpakin keppi vaihdettavalla tipillä. Kun taidot harjaantuvat voi ruveta katsomaan kalliimpaa prokeppiä.

Kysy lisää tuotteistamme

Chatin kautta

tai soita 050-3715260