Miten valita oikea pöytäfutis?

Pöytäfutiksen valinta

[shareaholic app=’share_buttons’ id=’553436′]

Pöytäjalkapallo merkkejä ja malleja on liikkeellä paljon. Oikean mallin valinta  saattaa monesti tuntua vaikealta.  Mistä tietää minkä mallin valitsee? Ei todellakaan ole sama, minkälainen pöytä on! Valikoimastamme löydät varmasti ulkomuodoltaan ja väritykseltään juuri sinun silmääsi miellyttävän pöytäfutiksen. On tärkeää huomioida myös mitä ominaisuuksia käyttösi vaatii. Haluatko käyttää pöytöfutista välillä aurinkoterassilla vai pelataanko sillä vain sisällä?

Perusajatuksemme on tarjota kaikille asiakkaillemme juuri käyttöön sopiva kunnon pöytä, joka kestää kovaakin käyttöä ja on uusittavissa tarpeen vaatiessa. Autamme Teitä mielellämme, jotta löytäisitte oikean mallin, joka vastaa tarpeitanne.

Tässä muutamia asioita joita kannattaa miettiä ennen pöytäfutiksen valintaa

Ulko vai sisäkäyttöön?

Haluatko pelata pöytäfutista myös ulkona? Ulkoilma-mallit soveltuvat ulkokäyttöön ja niiden avulla pystyt pelaamaan ja nauttimaan aurinkoisesta päivästä yhtäaikaa!  Ulkoilmaan tarkoitetun pöydön voi myös sijoittaa sisälle.

Normaalitangot vai teleskooppi?

Useimpiin pöytämalleihin on saatavilla myös teleskooppitangot. Teleskooppitangot ovat erityisen hyvät, kun haluat maksimoida turvallisuuden ja lähistöllä on pieniä innokkaita jalkapallofaneja.

 

Tilanpuute

Jos tilaa pöytäfutikselle on vähän tai pöydän on kausiluontoista  niin pöytä on välillä hyvä saada pienempään tilaan pois edestä. Taitettavilla jaloilla varustettu malli soveltuu tähän käyttöön loistavasti

Kolikkomalli vai vapaastipelattava?

Valikoimassamme on niin sanottuja vapaasti pelattavia malleja ja kolikkoautomaatilla toimivia pöytiä.Jos haluat kerätä lisätuloja niin kolikkopöytä on harkitsemisen arvoinen asia!

Pelialustan nopeus

Oletko suoraviivainen maalintekijä vai maltillinen pelinrakentaja?

Hiekkapuhallettu lasi vai muovinen pelialusta? Kaipaatko peliin tempoa vai pidätkö maltillisesta pelirakentelusta?

Lasipohjainen alusta mahdollistaa pöytäjalkapallossa nopeamman pelin ja syöttäminen vaatii hieman enemmän taitoa. Muovilaminoitu pelialusta on hitaamman ja syöttely pelin ystävien suosiossa tarkemman pallon hallinnan vuoksi.

Pöytäjalkapallopöydän laatu

Laadusta ei ikinä puhuta liikaa. Markkinoilla on paljon Kiinasta tuotuja halpoja pöytiä. Kannattaakin olla tarkkana minkä laatuisen pöydän hankkii.

Kaikki pöytäjalkapallopöytämme valmistetaan erittäin laadukkaista osista (tangot, pelaajat, kuulalaakerit, kahvat). Olemme valinneet vain valmistajia jotka ovat alansa parhaita.

Runkorakenne on kaikissa pöydissä valmistettu vahvoista materiaaleista ja ne valmistetaan pääosin MDF:stä ja muovilaminaatista, jotta pöydät saadaan pitkä-ikäisiksi. Valitsemalla laadukkaan pöytäfutiksen varmistat että pöytä kestää ja pääset nauttimaan pelaamisesta oikealla tavalla.