Poytacurling Sardi X Pro

PYYDÄ TARJOUS / KYSY LISÄÄ

Pöytäcurling Sardi X Pro

Italiassa valmistettu hyvä Shuffleboard pöytä!

Italialainen Sardi on valmistanut pelipöytiä vuodesta 1948 asti.  Sardi X Pro on tyylikäs pöytäcurlingiin tarkoitettu pöytä. Suffelboard eli kansankielessä pöytäcurling on todella viihdyttävä peli. X-pro sopii erinomaisesti kouluun, nuorisotiloihin, baareihin sekä muihin julkisiin tiloihin missä halutaan tarjota mukaansa tempaavaa tekemistä.

  • Italiassa valmistettu laadukas pöytä pöytäcurlingiin
  • Erinomainen valinta kouluun, nuoritiloihin sekä muuhun julkiseen käyttöön
  • Hyvä hinta/laatusuhde
  • Täydellinen pelipaketti sisältyy hintaan
  • Erinomainen valinta koulu ja nuorisotilojen sekä baarien käyttöön
  • X-Pro malliin on saatavilla pöytälevyt, joiden avulla pöytäcurlingpöytä muuntuu hetkessä esim koulun askartelupöydäksi
  • Saatavilla 2,7m tai 3,6m pitkänä mallina.

Pyydä tarjous tästä pelipöydästä vielä tänään!

 

 

Italiassa valmistettu kovaan käyttöön suunniteltu pelipöytä

Sardi X Pro on 274,5cm pitkä hyvä italiassa valmistettu pöytäcurlingpöytä. Pöytäcurling on todella viihdyttävä laji jonka parissa viihtyvät kaikenikäiset. Laji on todella suosittua kouluissa, nuorisotiloissa sekä baareissa ja ravintoloissa. Pelipöytä ei vaadi paljoa tilaa ja se on helppo sijoittaa esimerkiksi seinän viereen.

Pöytäcurlingin yksinkertaisen hauska peli-idea tempaa pelaajan mukaan ja peliin jääkin helposti kiinni. Peliä voi pelata kaikenikäiset tasapuolisesti. Pelaaminen vaatii hyvää tarkkuutta, ripauksen oveluutta ja vuosien varrella kerääntynyttä taitoa. Pöytäcurlingin ääressä viihtyvät kaikenikäiset, niin tytöt kuin pojat ja laji on erittäin sosiaalinen. Tämän pelin helppo lähestyttävyys sen helppo opittavuus tekevät siitä erinomaisen kaikkiin paikkoihin jossa halutaan saada ihmiset viihtymään.

Suurin osa pöytäcurling pöydistä valmistetaan Aasiassa ja Sardin Italialainen laadukas suffleboardpöytä tarjoaakin Euroopassa valmistetun vaihtoehdon halvalla aasiassa tuotettujen pöytien tilalle.  Hinta ja laatu ovat tässä pöydässä enemmän kuin kohdallaan. Pöytäcurlingpöytä on valmistettu erittäin laadukkaasta kovasta pyökistä joka on viimeistelty kovalakalla. Tyylikäs runko viimeistelee tämän kauniin kokonaisuuden.

Jaloissa on korkeudensäätö. Sardi X-Pro jaloista löydät näppärän korkeudensäädön, jonka avulla säädät pöydän helposti pelipinnan suoraan epätasaisellekkin alustalle.

Kiekot sisältyvät mukaan. Sardi X-Pro pöydän mukana toimitetaan italiassa valmistetut tammella viimeistellyt suffleboard kiekot.

Pöytälevyjen avulla pöytä toimii työskentelytasona

Pöytäcurling kiekot Sardi X pro
Suffleboard pöytä Sardi X-pro

TEKNISET TIEDOT

Koko: 274,5x66cm

Korkeus 84cm

Pelikentän koko 234x46cm

Paino: 105kg

Pöytäcurking kiekot: Sisältyy