Pingispöytä Enebe Altur Level

Pingispöytä korkeussäädöllö koulu ja nuorisotila käyttöön
PYYDÄ TARJOUS / KYSY LISÄÄ

Pingispöytä Ebene Altur Level koulu ja nuorisotila käyttöön

Täydellinen pingispöytä koulu- ja nuorisokäyttöön!

Pöytätennis on takuulla yksi suosituimpia ja sopivimpia pelejä kouluihin ja nuorisokeskuksiin. Enebe on huippulaadukas Espanjalainen pöytätennispöytien valmistaja yli 50 vuoden kokemuksella.

Enebe Altur Level koulupingispöytä on suunniteltu erityisesti koulujen ja nuorisotilojen käyttöä ajatellen. Pöytä on vankka rakenteeltaan, helppo siirtää pois edestä ja taittuu kasaan pieneenkin tilaan. Pöytä mukautuu pelaajan pituuden mukaan kolmelle eri korkeudelle. Tämä on erityisen hyvä ominaisuus, kun käyttäjät ovat laajalla ikähaitarilla.

  • Tukeva rakenne
  •  Taittuu näppärästi pieneen tilaan
  • Liikkuu vaivattomasti 8 pyörän avulla
  • Säädettävissä 3 eri korkeudelle (64, 68 ja 76cm)
  • Verkko kuuluu mukaan

Tämä pingispöytä on täydellinen valinta kouluun tai nuorisotilaan! Kysy lisää tai pyydä tarjous! Kerromme mielellämme lisää!

Kokoontaittuva Enebe Altur Level pingispöytä korkeussäädöllä

Pöytätennis sopii kaiken ikäisille!

Pingis on mahtava peli ja se onkin huippusuosittu ympäri Suomen kouluissa, nuorisotiloissa, kodeissa sekä liikuntakeskuksissa. Pöytätenniksen perusidea ja säännöt ovat selkeitä ja peli soveltuukin hyvin kouluikäisestä ylöspäin. Altur Level malli on säädettävissä kolmeen eri korkeuteen, jotta pöytä ei olisi liian korkea kaikkein pienimmillekään pelureille. 

Aktivoivaa tekemistä välitunneille!

Välituntinsa aktiivisesti viettävät oppilaat ovat aktiivisia osallistujia myös oppitunneilla. Pöytätennis on mainio tapa saada niin ala- ja yläkoululaiset reippaasti tekemään yhdessä. Pelit ovat sopivan mittaisia esimerkiksi välitunneille ja useampi pääsee osallistumaan lyhyessäkin ajassa.

Taittuu pieneen tilaan!

Pingispöytää hankkiessa kannattaa huomioida tilan tarve pelin aikana sekä minkälaiseen tilaan peli mahtuu taitettuna. Enebe koulukäyttöön suunniteltu pöytä on mahdollista varastoida erittäin pieneen tilaan ja se kulkee vaivattomasti kuljetuspyörillä paikasta toiseen. 

Espanjan pöytätennisliitto suosittelee Altur Level pöytää!

Tekniset tiedot

Koko: 274cm*152,5cm*76cm

Paino: 98kg

Laadukas säädettävä verkko

Pöytälevy: 18 mm MDF

Korkeudensäätö: mahdollista säätää kolmeen korkeuteen (76cm, 68, 64cm)