Pingispöydät

Pingispöydät

PingispöytäHyvä pingispöytä tekee pelaamisesta mukavaa!

Toimitamme kestävät, kovaan käyttöön suunnitellut pingispöydät yrityksiin, kouluihin ja nuorisotiloihin.  Olemme valikoineet parhaat merkit ja mallit, jotka kestävät kovassa käytössä. Hyvä helppotoiminen taittomekanismi taittaa pöytän hetkessä pieneen tilaan. Taitettuna pingispöytä vie vain vähän tilaa ja on helposti siirrettävissä ja säilytettävissä.

  • Hyvät mallit koulu- ja nuorisotilakäyttöön
  • Taittomekanismin ansioista pöytä on helppo säilyttää pienessäkin tilassa.
  • Kauttamme saat myös kestävät varusteet pelaamiseen!

Etsitkö pöytää kouluun tai nuorisotilaan? Tutustu Enebe Altur level pingispöytään korkeussäädöllä! Malli on suunniteltu niin että pöydän korkeutta voi säätää kolmeen eri korkeuteen. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan kohteisiin joissa pöydällä pelaavat eri ikäiset pingiksen pelaajat!

Tutustu valikoimaan ja kysy lisää!

Ota yhteyttä

Mietitkö pingispöydän hankintaa ja haluat kysyä meiltä lisää? Jätä yhteydenotto niin olemme sinuun yhteydessä!

Pingispöydät sisäkäyttöön

Enebe Europa 1000

Enebe Europa 1000 pingispöytä

Enebe Europa 1000 on erinomaisilla ominaisuuksilla varustettu sisäkäytön malli, jota mm. Espanjan pöytätennisliitto. Hyvä valinta esimerkiksi koulu- ja nuorisotila käyttöön.

Garlando Master Indoor

Garlando Master Indoor pöytätennispöytä

Garlando Master Indoor on kovaan sisäkäyttöön tehty virallisen kokoinen pöytätennispöytä. Se soveltuu hyvin niin vasta-alkajalle kuin jo lajia harrastaneellekin.

Garlando Club Indoor

Pingispöytä sisäkäyttöön Garlando Club Indoor

Jämerä virallisen kisapöydän kokoinen pöytätennispöytä kovaan sisäkäyttöön. Tämä malli on hyvä valinta esimerkiksi kouluun, toimistoon tai nuorisotilaan

Enebe Altur Level

Pingispöytä koulu ja nuorisotiloihin

Enebe Altur level pingispöytä on suunniteltu koulu ja nuorisotiloihin.  Säädettävän korkeuden ansiosta malli sopii eriikäisille pelureille

Enebe Invertix Skyline

Enebe Invertix Skyline pingispöytä

Enebe Invertex Skyline pingispöytä on todella tyylikäs vaihtoehto pingispöytää etsivälle! Pingispöytä joka on kuin taulu!

T3 One 70 pyöreä pingispöytä

Pyöreän muotoinen pingispöytä t3 One 70

Hauska uutuus! Pyöreän pingispöydän ääressä voi pelata jopa 6 pelaajaa! Täydellinen valinta koulujen välitunneille!

Hyvä pingispöytä tekee pelaamisesta mukavaa

Toimitamme laadukkaita pöytiä kovaan käyttöön!

Pingis on ehdoton kestosuosikki niin yrityksissä, kouluissa kuin nuorisotiloissa. Nopeatempoinen peli on äärimmäisen hauskaa ajanvietettä ja nostaa sykkeen taatusti. Erityisen suosittua pingis on kouluissa ja nuorisotiloissa jota sitä pelaavat eri ikäiset lapset. Nopeatempoiseen peliin pääsee helposti mukaan, se kehittää pelaajan reaktioita ja nostattaa kuntoa nopeasti.

Pingis on täydellinen peli kouluihin ja nuorisotiloihin!

Toimitamme paljon pingispöytiä kouluihin, nuorisotiloihin ja yrityksiin missä peliä pelataan paljon ja pöydän tulee kestää kovaa käyttöä.  Pingis on nopeatempoinen peli joka sopii täydellisesti nuoristoloihin sekä kouluihin. Varsinkin liikkuvat koulut ovat huomanneet oppilaiden rakastavan lajia ja kertoneet että se sopii välituntipeliksi niin sisä kuin ulkokäyttöön.  Peliä voi pelata 4 pelaajaa samanaikaisesti ja lyhyet pelit sopivatkin täydellisesti välitunneille.  Pingis sopii kaikenikäisille pelaajille ja peli kehittääkin nopeasti nuoren motoriikkaa, reaktioita sekä tietysti kuntoa.

Virallisen pingispöydän mitat on 274x152cm.  Pingispöytä vaatii siis pelaamisen hieman tilaa, mutta taittuvat mallit on helppo taittaa kasaan joilloin pöytä on helppo siirtää ja säilyttää varsin pienessäkin tilassa.

 

Pingispöydän valinta

 

Maahantuomme useiden merkkien pingispöytiä ja tarvikkeita.  Pohjavirran valikoimaan on kerätty kestäviä malleja jotka sopivat julkiseen käyttöön. Toimitammekin paljon pingispöytiä kouluihin, nuorisotiloihin, yrityksiin ja paikkoihin missä pingispöydän käyttöaste on kova. Pingispöydän valintaa julkisiin tiloihin miettivän kannattaakin miettiä muutama asia ennen valintaa. Auttaaksemme sinua valitsemaan parhaiten kohteeseen sopivan mallin listasimme  muutamia tekijöitä mitä sinun kannattaa valinnassa miettiä.

Lue 10 tärkeintä tekijää pingispöydän valinnassa:

1. Pingispöydän pöytälevyn paksuus

Pingispöydän pöytälevyn väitetään olevan yksi tärkeimmistä tekijöistä, vaikka levyn vahvuutta paljon tärkeämpi on levyssä käytetyn materiaalin sekä pintamateriaalien laatu. Pöytälevyn pallon pomppuominaisuuksiin näiden materiaalien laatu ja kovuus vaikuttavat huomattavasti levyn paksuutta enemmän siihen, miten pingispallo käyttäytyy pelipinnalla.  Halvalla myytävissä pingispöydissä käytetyissä materiaaleissa usein säästetään, mikä vaikuttaa peliominaisuuksien lisäksi pingispöydän kestävyyteen.  Hankkimalla kerralla laadukkaan pelipöydän, kestää se vuosia käytössä tarjoten hauskoja pelihetkiä.

2. Runko – Varmista että pöydässä on tukeva runko

Pingispöydän runko on tärkeässä roolissa ja vaikuttaa huomattavasti siihen kuinka vakaa pingispöytä on pelata. Hyvä kestävällä rungolla varustettu malli on vakaa ja kestää kovaakin käyttöä.  Katso siis valintaa tehdessä, että runko on rakennettu kestämään ja sen tukevuus riittää julkiseen käyttöön.

3. Taittomekanismi – Hyvän pingispöydän pystyy taittamaan nopeasti kasaan

Hyvä ja helppokäyttöinen taittomekanismi on julkiseen käyttöön hankittavan pingispöydän yksi tärkeimmistä ominaisuuksista.  Yleensä kouluissa, nuorisotiloissa sekä yrityksissä tilaa on vähän ja pöydän helppo ja turvallinen taittomekanismi auttavat nuoria taittamaan pingispöytä kasaan sekä siirtämään esimerkiksi koulun varastoon siksi ajaksi, kun sillä ei pelata. Kaikissa Pohjavirran valikoimissa olevat pingispöydät on helppo taittaa ja siirtää varastoon tai syrjään, kun pelillä ei pelata. Verkkoa ei tarvitse irrottaa vaan pöytä taittuu vaivattomasti kasaan.

4. Renkaat – Hyvät siirtopyörät tekevät pingispöydän siirtelystä helppoa

Julkisiin kohteisiin hankittavissa pingispöydissä renkaiden merkitystä ei kannata väheksyä. Hyvillä siirtorenkailla varustettu pingispöytä on helppo ja turvallinen siirtää paikasta toiseen. Lukittavat renkaat pitävät pöydän tiukasti paikallaan, kun pingispöydällä pelataan, mikä lisää turvallisuutta.

5. Korkeudensäätö – Korkeudensäädöllä varustetulla pöydällä pystyy pelaamaan kaikenikäiset pelurit!

Useat koulut ja nuorisotilat ovat ihastuneet valikoimistamme löytyvään nuorisokäyttöä varten suunniteltuun Enebe Altur Level pöytään.  Nuorisotiloissa ja kouluissa pingispöydällä pelaavat useat eri ikäiset lapset. Korkeudensäätö mahdollistaa pöydän korkeuden säätämisen helposti, mikä helpottaa eri kokoisten pelaajien pelaamista.  Korkeudensäätö on todella hyvä ominaisuus – kysy meiltä lisää Enebe Altur level mallista, mikäli olet hankkimassa pingispöytää kouluun tai nuorisotilaan.

6. Takuu – Hyvä takuu ja varaosasaatavuus

Edullisella myytävissä pingispöydissä on usein huono takuu ja varaosasaatavuus.  Lisäksi edullisesti myytävät mallit poistuvat markkinoilta nopeasti eli pöytiin ei välttämättä löydä vuoden päästä enää varaosia. Kaikissa pöydissämme on 100% varaosasaatavuus ja erittäin hyvät takuut myös julkisessa käytössä.  Pingispöytämme valmistetaan Euroopassa ja voitkin olla varma, että kaikki pöytämme omaavat pitkän elinkaaren tarjoten pingiksen ystäville superhauskoja pelihetkiä.

7. Sisämallit vs. ulkomallit – Haluatko pelata myös ulkona?

Tarvitsetko pöydän sisäkäyttöön vai ulkokäyttöön?

Mieti tarvitsetko mahdollisuuden pelata ulkona. Ulkokäyttöön tarkoitetuissa pingispöydissä materiaalit on suunniteltu kestämään ulkokäyttö. Sisäkäyttöön tarkoitettu malli usein riittää, mutta jos haluat pelata pingispöydällä ulkona ja säilyttäminen tapahtuu kylmissä ja kosteissa tiloissa niin paras neuvo: valitse ulkokäyttöön tarkoitettu pingispöytä.

8. Käyttö – Mieti millaiseen käytttöön pingispöytä tulee?

Pingispöytä kannattaa aina hankkia sen mukaan mihin käyttöön se hankitaan.  Pingispöytiä myydään marketeissa halvalla ne voivatkin olla hyviä malleja satunnaiseen kotikäyttöön, mutta eivät sovi esimerkiksi koulukäyttöön.  Jos pöytä tulee olemaan aktiivisessa käytössä ja sillä pelataan, kannattaa siihen sijoittaa. Hyvä oikeaan käyttöön suunniteltu pingispöytä kestää käytössä, on turvallinen lapsille ja tarjoaa loistavat peliominaisuudet. Usein myös kalliimpi pöytä tulee myös lopulta halvemmaksi, kun pöytää ei tarvitse uusia joka vuosi.

9. Esteettömyys – malleja löytyy myös pyörätuolipelureille!

Hankinnassa kannattaa miettiä myös esteettömyys.  Mallistossamme on pingispöytiä jotka sopivat pyörätuolipelaajille. Varmista siis, ostaessasi pingispöydän pystyvät, sillä pelaaman kaikki.

10. Hinta –  Pingispöydän hinta

Pingispöydän hinta määrittelee usein sen, millaisen pöytä hankitaan.  Halvalla ei saa hyvää, eikä kaikista kalleinkaan malli ole välttämättä se paras. Pingispöydän hinta muodostuu useista eri asioista ja kannattaakin olla yhteydessä, niin autamme valinnassa, niin tulee varmasti valittua se paras pingispöytä, joka sopii budjettiin ja on oikea valinta omaan kohteeseen.

Jos jäit miettimään, mikä olisi paras vaihtoehto niin soita meille (0503715260) tai jätä yhteydenotto. Autamme mielellämme valinnassa.

PYYDÄ TARJOUS / KYSY LISÄÄ