Kustomoi oma pingispöytä

Kustomoi oma pöytätennispöytä
PYYDÄ TARJOUS / KYSY LISÄÄ

Kustomoitu pingispöytä erottuu

Brändää Enebe pöytätennispöytä yrityksesi väreissä ja logolla

Kustomoitu pingispöytä on tyylikäs ja hyvin erottuva vaihtoehto! Kustomointi tehdään suoraan tehtaalla pöytään ja pöytä on mahdollista kustomoida yrityksesi väreissä ja logolla varustettuna. Kustomoituun pöytään on mahdollista kustomoida myös kuva.

  • Virallisen kokoinen (274×152,5x76cm)
  • Yrityksesi väreissä, logolla tai haluamallasi kuvalla varustettuna
  • Taitettuna pöytä toimii tyylikkäänä taideteoksena

Kysy lisää tai pyydä tarjous tästä pöydästä!

Enebe määrittelee pingispöydät uudella tavalla

Haluatko aktivoida yrityksesi työntekijät liikkumaan tyylikkäällä tavalla?

Eneben kustoidut pingispöydät ovat erittäin tyylikäs ja erottuva valinta. Valitsemalla tyylikkään kustomoidun pöydän voit olla varma, että sitä tarvitse viedä sitä enään piiloon varastoon vaan se toimii tyylikkäänä sisustuselementtinä yrityksesi aulassa ihasteltavana ja työntekijöiden pelattavana.

Hetkessä pelivalmis

Perinteisen pingispöydän kokoamiseen joutuu varaamaan usein tunninkin aikaa, mutta Eneben kustomoidut pöydät ovat pelivalmiina noin kahdessa minuutissa siitä kun olet avannut paketin.

Älä enään vie pingispöytääsi varastoon

Yleensä pingispöytiä säilytetään varastossa, mutta kustomoimalla pelipöydän voit tehdä siitä yrityksellesi edustavan mainoksen! Yrityksen aulassa tai toimistossa yrityksen väreillä ja logolla varustettu pingispöytä on varmasti edustava ja näyttävä elementti joka kerää asiakkaittesi huomion.

Tyylikkäällä kaupunkimaisemalla varustettu Enebe Invertex Skyline pingispöytä