Pohjavirta > Uncategorized > Jääkiekkopeli Weykick Arena 8700

Jääkiekkopeli Weykick Arena 8700

Lisätiedot

Jääkiekkopeli Weykick Areena 8700

Weykick jääkiekkopeli tuo lätkän kotipelaamisen uudelle tasolle. Areena 8700 lätkäpeliä voi pelata kerrallaan 2-6 pelaajaa. Kiekko liikkuu vaivattomasti pelipintaa pitkin ja reaktiot, oveluus sekä koordinaatio ovat avainasemassa siinä kuka joukkue on tämän pelin kingi!

Erinomainen peli taukoviihteeksi!
Jääkiekkoa kokonaan uudella tavalla!
Helppo omaksua pelin idea!
Mahdollista pelata 2-6 pelaajalla!

Pyydä tarjous!
Jääkiekkoa kokonaan uudella tavalla!

Weykcik jääkiekkopeli on sekoitus ilmakiekkopeliä sekä perinteistä jääkiekkopöytää. Pöydälle nostettava peli on 20cm korkea ja koukuttaa heti ensimmäisestä pelikerrasta lähtien. Pelin idea on yksinkertaisen helppo – tee enemmän maaleja kuin vastustaja ja torju vastustajajoukkueen yritykset. Syötä kaverille kentän toiseen laitaan, lauo suoraan syötöstä ja hyödynnä laitoja. Innovatiivisen magneettisysteemin avulla pystyt liikuttamaan pelaajia omalla kenttäpuoliskollaan missä vain.
Weykick Areena 8700 mallia suosittelemme paikkoihin, jossa halutaan hauskaa ja aktivoivaa tekemistä tauoille tai muuten ajanvietteeksi.
Sopii erityisesti nuorisotiloille, kouluihin, työpaikoille sekä ravintoihin. Kysy meiltä lisää pelistä ja pyydä tarjous!

Tekniset tiedot:

Pelikenttä: 88 x 82cm
Sisältää: pelaajat 3 punaista ja 3 sinistä. 4 kiekkoa ja pelipulveripullon
Korkeus: 20cm
Materiaali: Puu
Pelialusta: Puu

Sinua saattaa kiinnostaa myös