Weykick Jalkapallo- ja jääkiekkopelit

WEYKICK JALKAPALLO- JA JÄÄKIEKKOPELIT

Weykick jalkapallopelit ja jääkiekkopelit vievät pelaamisen ja hauskanpidon uudelle tasolle! Nauti nopeatempoisesta pelaamisesesta missä tahansa kavereiden, perheen tai vaikka työporukan kanssa. Weykick jalkapallopelit ovat näppärän kokoisia pelipöytiä, joiden pelaaminen on helppo aloittaa vaikka lyhyilläkin tauoilla.

PELIN IDEA

Pelin ideana on yksinkertaisesti tehdä enemmän maaleja kuin vastustaja. Murra vastustajan puolustus tarkoilla suorilla vedoilla tai käytä hyödyksi seiniä. Weykick jalkapallopelien kenttä on jaettu alapuolelta kahteen osaan. Kumpikaan ei voi ylittää pelin keskiviivaa. Pelikentällä olevia pelaajia liikutetaan pöydän alapuolella olevien magneettien avulla. Katso lisää tuotesivuilta löytyviltä videolta kuinka peliä pelataan!

WEYKICK PELIPÖYDÄT TARJOVAT SUPERHAUSKAA TEKEMISTÄ!

Weykick valmistaa jalkapallo- sekä jääkiekkopelejä, jotka ovat yksinkertaisuudessa älyttömän hauskoja. Oveluus, reaktiot ja koordinaatio pääsevät töihin tämän jalkapallopelin parissa ja takaamme, että pelaaminen ei jää yhteen kertaan! Pöytä on hyvä valinta, kun etsit hauskaa tekemistä kouluun, nuorisotilaan tai vaikka kahvilaan.  Pöydät eivät vie tilaa ja ovat erittäin tyylikkään näköisiä. Ideana sekä jalkapallopelissä että jääkiekkopelissä on tehdä maali vastustajan maaliin. Maalin tekeminen tapahtuu liikuttamalla pelipöydän pelaajia vahvan magneetin avulla. 

Weykick pelipöydät ovat superhauska uutuus ja vielä tyylikäs sellainen. 

Laadukkaasti valmistetut ja viimeistellyt puuosat takaavat pitkän keston ja miellyttävän pelattavuuden. Luonnolliset ja rauhalliset puun värit sopivat hyvin suomalaiseen sisustukseen. Weykick jalkapallopöydät ovat nopeita ottaa käyttöön ja säilyttää pienessä tilassa. Nopea ja helppo asennus pelivalmiiksi suoraan paketista ottaa aikaa vain muutaman minuutin. Ne ovat ihanteellisia ratkaisuja kaikille kohtuuhintaista pelipöytää etsivälle!

Kaikkiin myymiimme Weykick pöytiin mukaan tulee pelivälineet ja pelipallot.

Jalkapallopeli ja jääkiekkopeli sisältävät kaiken tarvittavan pelaamiseen.

Pyydä tarjous toimitettuna! Suosittelemme ehdottomasti nuorisotiloihin, kouluihin!

PYYDÄ TARJOUS / KYSY LISÄÄ

WeyKick jääkiekkopeli Areena 8700

Jääkiekkopeli Weykick

Weykick jääkiekkopeli tuo lätkän pelaamisen uudelle tasolle. Areena 8700 lätkäpeliä voi pelata kerrallaan 2-6 pelaajaa.

WeyKick jalkapallopeli Arena Fix 7700A

Weykick jalkapallopeli Arena 7700 A

Weykick jalkapallopeli Arena 7700 A on 2-6 pelaajalle tarkoitettu superhauska pelipöytä. Superhauska uutuus!