Muut pelipöydät

Pelipöydät

Pelipöytä lisää viihtyvyyttä ja tarjoaa superhauskaa tekemistä!

Mietitkö pelipöydän hankintaa? Pohjavirta toimittaa laadukkaita Euroopassa valmistettuja pelipöytiä jotka on suunniteltu kestämään kovaa julkista käyttöä. Valikoimassamme on esimerkiksi  pöytäjalkapallopöydät, ilmakiekkopöydät, biljardipöydät, pingispöydät sekä pöytäcurlingpöydät ja Super Check kiekkopelin. Olemme valinneet valikoimaan tuotteita jotka ovat pitkän kehityksen tuloksia ja tuotteissa onkin 100% varaosasaatavuus. Esimerkiksi Garlando ja Sardi ovat valmistaneet pelipöytiä jo 50-luvulta.

Pelipöytien varusteet

Onko sinulta pingispallot loppuneet tai haluaisitko uusia biljardipöydän veran? Kauttamme saat pöytäjalkapallopelin pallot, ilmakiekot, pingispallot .  pingismailat sekä biljardikepit ja muut varusteet pelipöytiin.

Valitse kestävä pelipöytä

Meiltä löydät aktiivista tekemistä niin oppilaille kouluun, kuin vaikka ravintolan asiakkaille.  Toimitamme pelipöytiä kohteisiin missä pelin tulee kestää kovaakin käyttöä. Valikoimastamme löydät taatusti kestävät pöydät julkiseen käyttöön.

Tutustu valikoimaan ja kysy lisää!

shuffleboard poydat

Suffleboard-pöydät

Suffleboard eli kansan kielessä minicurling on superhauska peli jota voit pelata joko kaksinpelinä tai moninpelinä.

 Tutustu lisää shuffleboard pöytiin tästä!

Super Chexx kiekkopeli

Super Chexx kuplakiekko on täydellinen jääkiekkopeli joka soveltuu hyvin niin baareihin kuin pelisaleihin.  Äärettömän hauska peli! Tutustu ja kysy lisää

Sardi Subbuteo Gamer jalkapallopeli

Subbuteo pelipöydät

Subbuteo on pöydällä pelattava jalkapallopeli, jossa pelataan pienoiskoossa olevilla pelaajahahmoilla

 Tutustu Sardi Gamer Subbuteo pöytiin tästä!