Darts-taulu Unicorn Eclipse Pro

Unicorn Eclipse Pro Darts-taulu

Unicorn Eclipse Pro

Unicornin lippulaiva!

Darts-taulu joka täyttää jokaisen dartsin harrastajan unelmat. Unicorn on maailman johtavia Darts-taulujen valmistajia. Erittäin korkealaatuiset tuotteet takaavat viihtymisen niin harrastajien kuin ammattilaistenkin parissa. Pitkät perinteet ja kokemus ovat olleet avainasemassa näiden darts- tuotteiden kehitystyössä. Huomiota on kiinnitetty erityisesti taulujen kestävyyteen ja laadukkaisiin materiaaleihin. Unicorn Eclipse pro on mestaruussarja tason kilpailukäyttöön tarkoitettu darts-taulu. Ammattilaisten liitto (PDC) on valinnut tämän darts-taulun vuodesta toiseen kaikkiin televisioitaviin kilpailuihin ympäri maailman. Eclipse pro:ssa on käytetty edistyksellistä sektorilanka tekniikkaa. Suunniteltu keskiarvojen maksimoimiseen.  Taulussa on erittäin ohuet sektorilangat. Tämä vähentää raja-alueelle lentävien tikkojen putoamista. Ne ovat jopa 30% ohuemmat kuin tavallisimmissa. darts- tauluissa. Kohdealue on saatu näin kasvatettua tavanomaista suuremmaksi. Kun haluat parhaan  darts-taulun niin valitse tämä!

Hinta: 98,40 (sis. alv 24%)

Tilaa

Tilaa Unicorn Eclipse Pro darts-taulu tästä!

Nimi *

Sähköposti *

Tilaamasi tuote*

Osoite

Olen lukenut ja hyväksyn tilausehdot (löytyvät alhaalta)

Darts-tuotteiden tilausehdot

Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen tai hänellä tulee olla huoltajan lupa tilata.

1. Kauppa tapahtuu Suomen lakien ja asetusten mukaisesti. Ehdot ovat voimassa Suomen rajojen sisäpuolella.

2. Jos tilattu tuote on päässyt loppumaan, ilmoitamme siitä tilaajalle puhelimitse tai sähköpostilla.

3.Varastotuotteiden toimitusaika on 1-10 arkivuorokautta tilauksesta. Tilaustuotteiden 2-3 viikkoa. Ilmoita tilausta tehdessäsi jos sinulla on kiire niin ilmoitamme haluamasi tuotteen saatavuuden.

4. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, mutta eivät postikuluja. Postimaksu määräytyy painon mukaan.

5. Tuotteen voi palauttaa, jos tuotteessa ilmenee valmistusvika. Palautuksen on tapahduttava neljäntoista (14) päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Hyväksyttyjen palautusten kauppasummat maksetaan asiakkaan tilille.

6. Tiedustelut tilauksista, palautuksista, toimituksista ja laskutuksesta tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@pohjavirta.fi

7. Toimitamme tilatut tuotteet heti kun niistä on suoritettu maksu myyjän pankkitilille. Tilaaja saa maksuohjeet sähköpostitse tilauksen tehtyään.