Darts-taulu Unicorn Radius

Laadukas Unicornin Darts-taulu

Unicorn Radius

Darts-taulu Unicorn Radius sopii niin kilpa kuin kotikäyttöön. Unicorn on maailman johtavia Darts valmistajia. Erittäin korkealaatuiset darts-tuotteet takaavat viihtymisen niin harrastajien kuin ammattilaistenkin parissa. Pitkät perinteet ja kokemus ovat olleet avainasemassa näiden tuotteiden kehitystyössä. Huomiota on kiinnitetty erityisesti taulujen kestävyyteen ja laadukkaisiin materiaaleihin. Unicornin darts-taulut ovat valmistettu korkealaatuisesta Bristle kuidusta. Unicorn Radius on laadukas bristle kuidusta valmistettu darts-taulu. Se on kestävä ja kilpailukäyttöön sopiva Unicornin vanhojen konkareiden suosittelema ja se onkin PDC:n (ammattilaisten liittto) hyväksymä.

  • Unicorn Radius darts-taulussa on tukeva hyvin tuettu rakenne ja metalliton häränsilmä.
  • Taulussa on ohuet sektorilangat. Tämä vähentää raja-alueelle lentävien tikkojen putoamista.

Tästä dartsin harrastajalle unelmalahja!

Hinta: 73,80 (sis. alv 24%)

Tilaa

Tilaa Unicorn Radius tästä!

Nimi *

Sähköposti *

Tilaamasi tuote*

Osoite

Olen lukenut ja hyväksyn tilausehdot (löytyvät alhaalta)

Darts-tuotteiden tilausehdot

Toimitamme tilauksia vain Suomeen. Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen tai hänellä tulee olla huoltajan lupa tilata.

1. Kauppa tapahtuu Suomen lakien ja asetusten mukaisesti. Ehdot ovat voimassa Suomen rajojen sisäpuolella.

2. Jos tilattu tuote on päässyt loppumaan, ilmoitamme siitä tilaajalle puhelimitse tai sähköpostilla.

3.Varastotuotteiden toimitusaika on 1-10 arkivuorokautta tilauksesta. Tilaustuotteiden 2-3 viikkoa. Ilmoita tilausta tehdessäsi jos sinulla on kiire niin ilmoitamme haluamasi tuotteen saatavuuden.

4. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%, mutta eivät postikuluja. Postimaksu määräytyy painon mukaan.

5. Tuotteen voi palauttaa, jos tuotteessa ilmenee valmistusvika. Palautuksen on tapahduttava neljäntoista (14) päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Hyväksyttyjen palautusten kauppasummat maksetaan asiakkaan tilille.

6. Tiedustelut tilauksista, palautuksista, toimituksista ja laskutuksesta tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen info@pohjavirta.fi

7. Toimitamme tilatut tuotteet heti kun niistä on suoritettu maksu myyjän pankkitilille. Tilaaja saa maksuohjeet sähköpostitse tilauksen tehtyään.