Biljardipöytä Sardi Venus

Biljardipöytä Sardi Venus

Ota yhteyttä

Mietitkö biljardipöydän hankintaa ja haluat kysyä meiltä lisää? Jätä yhteydenotto niin olemme sinuun yhteydessä!

Biljardipöytä Sardi Venus!

Vuosien ajan Sardi Venus  biljardipöytä on kuulunut myydyimpien biljardipöytien joukkoon. Sen vahva rakenne ja konstailematon muotokieli sopii hyvin perinteisiin Suomalaisiin pelitiloihin. Tämä pöytä on suosittu niin kotikäytössä kuin myös kouluissa ja nuorisotiloissakin. Maailman parhaiden biljardipöytien kivilevyt tulevat Italialaisista kaivoksista niin kuin myös tässä pöydässä. Hyvää pelinautintoa ja kestävää ratkaisua vuosiksi eteenpäin etsivälle Venus on ensiluokkainen ratkaisu.

  • Klassikko on myydyimpiä pöytiä!
  • Pitkä-ikäinen ratkaisu kovaan käyttöön!
  • Pyöristetyt kulmat ja perinteinen muotoilu!
  • Erikoisvahvennettu kabinetti kestää aikaa!
  • Tarkkuushiottu kivilevy tulee valmiiksi verka asennettuna!

Pyydä tarjous tästä biljardipöydästä! Saatavilla 6, 7 ja 8 jalkaisena!

Sardi Venus on valmistettu Euroopassa

100% Eurooppalaista laatua!

Kymmenien vuosien kokemuksella valmistetut biljardipöydät on hiottu täydelliseksi kestoltaan ja peliominaisuuksiltaan. Sardin pelipöydille tyypillistä on vahvat rakenteet ja kestävät osat. Ne on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen upea pelikokemus myös kaikkein kovimmassa käytössä. Erikoisvahvennettu kabinetti puhuttelee massiivisten jalkojen ohella. Verka tulee vakiona kestävällä 80% villalla ja vihreällä värillä varustettuna. Kankaalle on saatavana on iso valikoima myös muita värejä sekä laatuluokkia. 

Biljardipöytien klassikko!

Perinteinen Sardi Venus biljardipöytä on tuttu näky monissa ravintoloissa, kouluissa, nuorisotiloissa. Pöytä on vakiona varustettu ensiluokkaisella kivilevyllä, joka on louhittu maailman johtavasta laatu kivilevyjen louhoksesta. Tarvittaessa pöydän siirtäminen luonnistuu helposti ja korkeudensäädön avulla jokainen pystyy tasaamaan pöydän suoraksi. 

Kokoaminen onnistuu vaivattomasti!

Sardin biljardipöydät ovat tunnettuja helposta ja vaivattomasta kasaamisesta. Pöytä toimitetaan mahdollisimman pitkälle esiasennettuna niin, että jokainen pystyy kasaamaan sen itse valmiiksi. Tukevat jalat kiinnitetään runkokabinettiin paksuilla pulteilla. Verka on kiinnitetty valmiiksi kivilevyyn ja valleihin. Kivilevy nostetaan sille osoitetulle paikalle ja lopuksi kiristetään vallien kiristyspultit. Mikäli lattia ei ole suora, pöydästä löytyy helppokäyttöinen jalkojen korkeudensäätö.

Biljardipöytä isältä pojalle!

 

Tekniset tiedot:

  • Saatavana 6,7 ja 8 jalkaisina