biljardipöydät ulkokäyttöön

BILJARDIPÖYDÄT ULKOKÄYTTÖÖN

Biljardin pelaaminen on hauskaa ja ulkona palaaminen vielä hauskempaa. Ulkokäyttöön tarkoitetut biljardipöydät on valmistettu säänkestävistä materiaaleista kestämään säänvaihteluita. Biljardipöydät  on valmistettu siis materiaaleista, joka kestävät kaikki säät ympäri vuoden. Laadukkaat kosteutta kestävät osat ja ruostumattomat ruuvit takaavat huolettoman ulkokäytön.

 

Kysy lisää ulkokäyttöön tarkoitetuista pelipöydistä – kerromme mielellämme lisää!

PELAA BILJARDIA ULKONA!

Ulkobiljardipöydät on valmistettu säätäkestävistä materiaaleista. Biljardipöydän säänkestävä verka ei säikähdä kovaakaan sadekuuroa. Vesisateen yllättäessä, pyyhi ylimääräiset vedet pois ja jatkakaa peliä. Monilla ravintoloilla ja baareilla on bilispöytä sisällä, mutta kuinka monella on ulkomalli? Erotu eduksesi!

  • Säänkestäviä biljardipöytiä löydät vapaasti pelattavina sekä kolikoilla toimivina malleina
  • Kolikoilla toimiva malli kerää tuloja yrityksellesi!
  • Saatavilla useina eri kokoina
  • Hotelliin, leirintäalueelle, baariin, ravintolaan, omalle terassille

Kysy meiltä ulkokäyttöön tarkoitetuista biljardipöydistä – kerromme mielellämme lisää!

DPT OUTBACK OUTDOOR

DPT Outback on laadukas biljardipöytä ulkokäyttöön

DPT Outback on ulkokäyttöön suunniteltu biljardipöytä. Täydellinen valinta niin kotipihan kuin ravintolan terassille, missä halutaan pelata biljardia.

Sardi Pool Camping

Kolikkotoiminen biljardipöytä Sardi Pool ulkokäyttöön

Sardi Pool Camping on kolikkoautomaatilla varustettu biljardipöytä ulkokäyttöön. Laita asiakkaasi viihtymään ja kerää samalla tuloja yrityksellesi!

ULKOKÄYTTÖÖN TARKOITETTU BILJARDIPÖYTÄ LAITTAA VIIHTYMÄÄN!

Etsitkö asiakkaillesi hauskaa tekemistä ulos? Ulkokäyttöön soveltuva biljardipöytä on hyvä valinta! Valikoimistamme löydät ulkokäyttöön tarkoitettuja biljardipöytiä jotka soveltuvat täydellisesti esimerkiksi ravintolan tai hotellin terassille. Voit valita joko kolikoilla tai vapaasti pelattavan mallin! Ulkokäyttöön tarkoitetut pelipöydät on valmistettu säätä kestävistä materiaaleista ja tarjoavat erittäin hyvän pelituntuman!

ONKO SINULLA VUOKRAPÖYTÄ? HANKI OMA!

Baarit sekä ravintolat vuokraavat biljardipöydän ja menettävät samalla suuren osan pöydästä tulevasta tuotosta suoraan pöytää vuokraavalle yritykselle. Biljardipöydän vuokrauksen hyvä vaihtoehto on hankkia laadukas biljardipöytä kolikkoautomaatilla. Se maksaa itsensä nopeasti takaisin ja biljardipöydän huolto on järjestettävissä suoraan huoltoja tekevän yrityksen kautta

– Omaksi hankittu kolikkoautomaatilla varustettu pöytä maksaa nopeasti itsensä kun pöydästä tulevasta tuotosta ei katoa osaa biljardipöytiä vuoraavalle yritykselle

– Huolto järjestyy kauttamme